Ξύλο στο συμβούλιο της Super League!

Ξύλο στο συμβούλιο της Super League!

Ανέβηκαν επικίνδυνα οι τόνοι ανάμεσα στον Γιώργο Σπανό και τον πρόεδρο του Λεβαδειακού Κωνσταντίνο Κολοκυθα. Εμμένει στο 3-1 χωρίς μπαράζ η Super League.

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Super League που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (28/9) το μεσημέρι. Η κατάσταση ξέφυγε ανάμεσα στον πρόεδρο του Ατρόμητου Γιώργο Σπανό και τον ομόλογο του, του Λεβαδειακού Κωνσταντίνο Κολοκυθά, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος.

Το περιστατικό έγινε όταν ο πρόεδρος του Ατρόμητου έλαβε ένα sms από εκπρόσωπο της Πολιτείας, σύμφωνα με το οποίο η αναδιάρθρωση έχει οριστικοποιηθεί και αν γίνουν αλλαγές τότε θα ακυρωθεί το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ.

Ο πρόεδρος του Λεβαδειακού Κωνσταντίνος Κολοκυθάς μετέφερε το μήνυμα στο αφεντικό της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια και ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Περιστερίου που ενοχλήθηκε από την ενέργεια αυτή, ήρθε στα χέρια με τον πρόεδρο των Βοιωτών.

Εξάλλου, όπως έγινε γνωστό, η Super League παρά την αντίθετη απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, θα επιμείνει στον υποβιβασμό τριών ομάδων, στην άνοδο μίας από τη Football League και δεν θα δεχθεί το μπαράζ του 13ου με τον 2ο της β’ κατηγορίας.

Παραθυράκι στον ΚΑΠ θα προσπαθήσουν να βρουν από τον συνεταιρισμό για να μην ισχύσει το μπαράζ που είχε προστεθεί στην προκήρυξη, την οποία έστειλε αρχικά η Λίγκα για υποβιβασμό τριών ομάδων και άνοδο μίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ