ΠΑΟΚ: «Δεν υπάρχει ανησυχία για τον διαιτητή»

ΠΑΟΚ: «Δεν υπάρχει ανησυχία για τον διαιτητή»

Μπορεί ο Σαν Φενταγί να είναι ρέφερι τρίτης κατηγορίας της UEFA και να πήρε τη θέση του τραυματία Σάντρο Σάρερ, όμως όπως λένε στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει ανησυχία για τον ορισμό του 36χρονου Ελβετού διαιτητή.

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από to10.gr ο Σάντρο Σάρερ, που ήταν να διευθύνει το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, δεν θα επιβιβαστεί αύριο στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα. Το απόγευμα της Παρασκευής (28/9) η ΚΕΔ ενημερώθηκε πως ο 30χρονος διεθνής ρέφερι τραυματίστηκε. Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από τον Βίτορ Μέλο Περέιρα. Μετά από συνοπτικές διαδικασίες αποφασίστηκε τη θέση του να πάρει ένας συμπατριώτης του ο Σαν Φενταγί, που είναι διεθνής από το 2016.

Αν κοιτάξει κανείς το βιογραφικό του Φενταγί, προκαλεί ερωτηματικά η επιλογή του αφού είναι 36 ετών και ανήκει στην τρίτη κατηγορία της UEFA. Μέχρι στιγμής αυτή που έχουν σφυρίξει στο Ελληνικό πρωτάθλημα είναι από την πρώτη κατηγορία καθώς απαρτίζεται από διαιτητές με εμπειρία και ικανοί να φέρουν εις πέρας το έργο τους.

Αντίδραση από τον ΠΑΟΚ δεν θα υπάρξει γι’ αυτή την επιλογή, καθώς όπως λένε στην Τούμπα «δεν υπάρχει ανησυχία, από το γεγονός ότι είναι διαιτητής τρίτης κατηγορίας της UEFA».  Το μόνο που μένει είναι να δουν αν ο Φενταγί θα μπορέσει να κουμαντάρει ένα δύσκολο παιχνίδι όπως είναι αυτό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ