Η πρώτη αποστολή του Φέστα: Με Μόρα και Ζίζιτς η ΑΕΛ

Η πρώτη αποστολή του Φέστα: Με Μόρα και Ζίζιτς η ΑΕΛ

Οι δύο παίκτες ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν στη διάθεση του Ιταλού για το ματς του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό.

Ετοιμος για το ντεμπούτο του στη Σούπερ Λίγκα είναι ο Τζιανλούκα Φέστα, με τον Ιταλό τεχνικό να ανακοινώνει την πρώτη του αποστολή ως προπονητής της ΑΕΛ.

Οι Βυσσινί το βράδυ της Παρασκευής ολοκλήρωσαν χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία τους για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, για την 5η αγωνιστική, και ο 49χρονος προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό ματς (29/09, 18:15) στο AEL FC Arena.

Σε αυτήν μάλιστα συμπεριελήφθησαν οι Μόρας και Ζίζιτς, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν στη διάθεση του Φέστα. Συγκεκριμένα, την αποστολή της ΑΕΛ απαρτίζουν οι: Κρίστινσον, Παϊτέρης, Γκόλιας, Γρομητσάρης, Μόρας, Ζίζιτς, Τριποτσέρης, Καρανίκας, Σαχίτι, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπάλλας, Νούσιος, Κόεφ, Κούνιτς, Μόρσυ, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο, Πίτι και Ακόστα.

Η Λάρισα ξεκίνησε καλά στο φετινό πρωτάθλημα και μετά το πέρας των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών βρίσκεται στην 11η θέση, έχοντας μόλις 3 βαθμούς. Η κακή πορεία της ΑΕΛ έφερε την παραίτηση του Σωτήρη Αντωνίου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον Αλέξη Κούγια να δίνει τα ηνία στον Ιταλό τεχνικό. Πλέον, άπαντες στο βυσσινί στρατόπεδο περιμένουν η ομάδα βελτιωθεί και να αρχίσει σιγά σιγά να μαζεύει βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ