Διαψεύδει για Λάπτεφ η Λάρισα

Διαψεύδει για Λάπτεφ η Λάρισα

Οι Βυσσινί ξεκαθάρισαν ότι δεν ασχολούνται με την περίπτωση του Λευκορώσου και έχουν επικεντρωθεί αποκλειστικά στο αγωνιστικό κομμάτι και στα ματς που ακολουθούν.

Σε κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που ανέφεραν ότι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Λευκορώσου Λάπτεφ Ντενίς προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής η ΑΕΛ. Οι Βυσσινί με ανακοίνωσή τους ξεκαθάρισαν ότι δεν συμμετέχουν σε παιχνίδια των μάνατζερ και έχουν επικεντρωθεί αποκλειστικά στο αγωνιστικό κομμάτι και στα παιχνίδια που ακολουθούν, αρχής γενομένης αυτό με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδει κατηγορηματικά την οποιανδήποτε επαφή της με τον Λευκορώσο ποδοσφαιριστή Λάπτεφ Ντενίς.

Η ΑΕΛ σε αυτό το χρονικό σημείο έχει 33 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της που της δίνουν επάρκεια σε όλες τις γραμμές και είναι όλοι στην διάθεση του κ. FESTA.

O κ. FESTA θα αξιολογήσει όλους αυτούς τους ποδοσφαιριστές μέχρι την 31η Δεκεμβρίου και την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα αποφανθεί για το ποιοί ποδοσφαιριστές θα λύσουν τα συμβόλαια τους με την ΑΕΛ και ποιες προσθήκες θα γίνουν εάν το κρίνει αναγκαίο.

Αυτή την στιγμή δεν ασχολούμαστε καθόλου με μεταγραφές και είμαστε συγκεντρωμένοι, μετά το πολύ δύσκολο πρόγραμμα των 4 πρώτων αγωνιστικών όπου είχαμε μόνο ένα παιχνίδι στην έδρα μας με την ομάδα έκπληξη του πρωταθλήματος, τον Παναθηναϊκό και 3 πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια, με τον Απόλλωνα τον οποίο κερδίσαμε και με τους Άρη και Ατρόμητο τα οποία χάσαμε στα τελευταία λεπτά και στο 2ο ημίχρονο, στο αυριανό παιχνίδι με την εξαιρετική από όλες τις απόψεις ομάδα του Παναιτωλικού, για να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Με την παρουσία του κ. FESTA και με την επάνοδο σημαντικών ποδοσφαιριστών από τραυματισμό (ΜΟΡΑΣ, ZIZIC) είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι αφού και το πρόγραμμα από εδώ και στο εξής είναι ιδιαίτερα βατό, αφού στους 4 επόμενους αγώνες θα δώσουμε 3 παιχνίδια στην έδρα μας και ένα εκτός.

Δεν συμμετέχουμε σε παιχνίδια managers».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ