Παναθηναϊκός: Τα είπαν με τον δικηγόρο Τελάντερ – Χουλτ. Μεγάλος ο κίνδυνος

Παναθηναϊκός: Τα είπαν με τον δικηγόρο Τελάντερ – Χουλτ. Μεγάλος ο κίνδυνος

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού συναντήθηκαν πριν λίγες ώρες με τον δικηγόρο των Τελάντερ και Χουλτ. «Δεν υπάρχουν χρήματα», τους μετέφεραν. Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών απ’ τον Τελάντερ, κάνει προσφυγή ο Χουλτ

Ακόμα πιο δύσκολα γίνονται τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό μετά τη συνάντηση που υπήρξε νωρίτερα σήμερα μεταξύ ανθρώπων της ομάδας και του δικηγόρου των Ράσμους Τελάντερ και Νίκλας Χουλτ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «to10.gr», οι «πράσινοι» μετέφεραν στον δικηγόρο των δύο ποδοσφαιριστών πως δεν υπάρχουν χρήματα για να πληρωθεί ο Δανός αμυντικός στα τέλη του μήνα, όπως έχει συμφωνηθεί, αλλά ούτε και η δόση του συμβολαίου του Σουηδού αριστερού μπακ, με αποτέλεσμα ο κίνδυνοι πλέον να είναι άμεσοι και σε… διαφορετικές κατευθύνσεις.

Ο μεγαλύτερος έχει να κάνει φυσικά με τον Τελάντερ, ο οποίος πρέπει να λάβει στις 29 Νοεμβρίου δύο δόσεις απ’ τα οφειλόμενα, συνολικής αξίας 92.000 ευρώ, με τον Παναθηναϊκό να μεταφέρει στην πλευρά του παίκτη πως δεν τα διαθέτει. Ως εκ τούτου, αν ο Τελάντερ δεν ανακαλέσει την καταγγελία που έχει κάνει – με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως δεν υπάρχει διάθεση για κάτι τέτοιο – ο Παναθηναϊκός θα οδεύει… ολοταχώς προς αφαίρεση βαθμών.

Όσον αφορά τον Χουλτ, η δόση που πρέπει να πάρει στις 30 του μήνα είναι 125.000 ευρώ, με τον Παναθηναϊκό να μεταφέρει επίσης στον δικηγόρο (οι δύο παίκτες εκπροσωπούνται απ’ τον ίδιο δικηγόρο) πως πιθανότατα δεν θα έχει χρήματα να του δώσει και να ακούνε πως ο παίκτης είναι διατεθειμένος την 1η Δεκεμβρίου να κάνει προσφυγή και να διεκδικήσει την ελευθερία του.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται… φάτσα πλέον με ακόμα μεγαλύτερους κινδύνους και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν δραματικά. Κυρίως όσον αφορά το θέμα του Τελάντερ, που θα φέρει άμεση και σκληρή ποινή για τον σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ