
Κερδισμένοι και χαμένοι στη μάχη για τον τίτλο της Superleague - Πώς άλλαξαν οι πιθανότητες μετά την 22η αγωνιστική
Η Superleague είναι στην τελική ευθείας της κανονικής περιόδου, με μόλις τέσσερα ματς να απομένουν (πέντα για ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, ΟΦΗ και Κηφισιά), πριν οι διεκδικητές παίξουν μεταξύ τους στα playoffs.
Ο Ολυμπιακός συνέχισε με νίκη τις εντός συνόρων υποχρεώσεις του, επικρατώντας 2-0 του Παναιτωλικού στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ το ίδιο έκανε και η ΑΕΚ μετά το εντός έδρας 4-0 επί του Λεβαδειακού.
Διαβάστε επίσης: Τρεις σερί νίκες η Πάρμα – Τι έχει κάνει ο Στρεφέτσα (vids)
Από τους διεκδικητές αυτός που στραβοπάτησε ήταν ο ΠΑΟΚ, που έμεινε στο 1-1 με την ΑΕΛ Novibet στη Λάρισα και πλέον είναι στο -5 από την πρώτη ΑΕΚ και στο -3 από τον δεύτερο Ολυμπιακό.
Από’ κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός που «τρέχει» για την τετράδα γύρισε με το «διπλό» από την Κρήτη (2-0) κόντρα στον ΟΦΗ και σε συνδυασμό με την ήττα του Λεβαδειακού, είναι πλέον στο -3 από την 4η θέση και με ματς λιγότερο.
Και κάπως έτσι, οι πιθανότητες για την τελική κατάταξη άλλαξαν και πάλι, με τον Ολυμπιακό να παραμένει πρώτο φαβορί (43,9%), την ΑΕΚ να είναι πλέον πολύ κοντά (41%) και τον ΠΑΟΚ να χάνει έδαφος (-13%) μετά την ισοπαλία στη Λάρισα (15,2%), σύμφωνα με τα δεδομένα του Football Meets Data στον παρακάτω πίνακα.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός αύξησε τις πιθανότητές του κατά 12% να είναι αυτός στην τετράδα (62,2%), την ώρα που το αντίστοιχο ποσοστό το «έχασε» ο Λεβαδειακός (37,8%).
🔴⚪️ Olympiacos and 🟡⚫️ AEK now neck-and-neck in the 🏆️ race!
⚫️⚪️ PAOK with costly 2 pts dropped at Larissa!
🟢 Panathinaikos with another huge step towards Top 4, Levadiakos losing ground!
🇬🇷 Super League – MD22 biggest shifts:
🏆 Title:
📈 +7% AEK (won 4-0 vs… pic.twitter.com/TihmxyBpuE— Football Meets Data (@fmeetsdata) February 22, 2026
Το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου
ΑΕΚ – 52 βαθμοί
01/03 Βόλος – ΑΕΚ
07/03 ΑΕΚ – ΑΕΛ Novibet
15/03 Ατρόμητος – ΑΕΚ
22/03 ΑΕΚ – Κηφισιά
Ολυμπιακός – 50 βαθμοί
01/03 Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός
08/03 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
14/03 ΟΦΗ – Ολυμπιακός
22/03 Ολυμπιακός ΑΕΛ Novibet
ΠΑΟΚ – 47 βαθμοί
01/03 ΠΑΟΚ – Αστέρας AKTOR
04/03 Κηφισιά – ΠΑΟΚ (εξ αναβολής)
08/03 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
15/03 ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός
22/03 Βόλος – ΠΑΟΚ
Η βαθμολογία της Superleague




















