Ένταση και ρίψη μολότοφ έξω από το AEL FC ARENA

Ένταση και ρίψη μολότοφ έξω από το AEL FC ARENA

Εκρήξεις και ρίψη μολότοφ λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα της ΑΕΛ με τον Παναιτωλικό για την 5η αγωνιστική.

Ενταση σημειώθηκε λίγο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης της ΑΕΛ με τον Παναιτωλικό στο AEL FC ARENA για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Συγκεκριμένα λίγο πριν τη σέντρα και έξω από το γήπεδο, ακούστηκαν ισχυρές εκρήξεις και στη συνέχεια όπως φάνηκε από την τηλεοπτική μετάδοση υπήρξαν και φλόγες!

Υπήρξε ρίψη μολότοφ από αγνώστους, με τις Αρχές να «απαντούν» με δακρυγόνα και την κατάσταση την ατμόσφαιρα να γίνεται αποπνικτική μετά από λίγη ώρα. Ετσι, παρά το γεγονός οτι υπήρξε κανονικά σέντρα στο ματς, ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει το ματς λίγο μετά το 10′ και για μερικά λεπτά. Το παιχνίδι συνεχίστηκε στο 13′ και αφού ατμόσφαιρα είχε καθαρίσει σε μεγάλο βαθμό.

Ακριβείς λεπτομέρειες για τους λόγους που ξεκίνησε το περιστατικό δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Θυμίζουμε ωστόσο οτι ο σύνδεσμος φιλάθλων Αλκαζάρ, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, είχε καλέσει τον κόσμο της ομάδας στο πάρκο Χατζηχαλάρ πριν από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, με σκοπό να διαμαρτυρηθεί για το κλείσιμο των πετάλων των οργανωμένων στο AEL FC ARENA.

Ως γνωστόν υπάρχει κόντρα των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΛ με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας Αλέξη Κούγια, ενώ να σημειωθεί ότι η προσέλευση των φιλάθλων ήταν πολύ μικρή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ