Ουάρντα: Η συγγνώμη, συγγνώμη και η τιμωρία, τιμωρία!

Ουάρντα: Η συγγνώμη, συγγνώμη και η τιμωρία, τιμωρία!

Ο Αιγύπτιος είχε συναντήσεις τις προηγούμενες μέρες με Μίχελ και Λουτσέσκου δείχνοντας μεταμέλεια, αλλά θα ισχύσει κανονικά η τιμωρία του.

Μετά το πειθαρχικό παράπτωμα που είχε υποπέσει ο Αμρ Ουάρντα πριν το ματς με την ΑΕΚ τιμωρήθηκε από τον Λουτσέσκου με απουσία και από τα παιχνίδια με τον Άρη και τον Ολυμπιακό που ακολουθούσαν.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, ο οποίος θεωρεί τον Αιγύπτιο και προσωπικό του στοίχημα (προτίμησε να τον κρατήσει στην ομάδα αντί του Ενρίκε, ο οποίος πήγε δανεικός) αποφάσισε να του δώσει άλλη μια ευκαιρία, αλλά αυτή θα είναι μάλλον και η τελευταία, διότι κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα.

Ο Λούμπος Μίχελ συναντήθηκε με τον Αμρ Ουάρντα μεσοβδόμαδα και του έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, ζητώντας του να δείξει μεταμέλεια. Έπειτα όπως σας ενημερώσαμε ακολούθησε ένα νέο τετ-α-τετ του παίκτη με τον Λουτσέσκου, από τον οποίο ο Αιγύπτιος ζήτησε συγγνώμη.

Υπήρξε σε κάποιους η εντύπωση ότι μετά τη μεταμέλεια που έδειξε ο Ουάρντα, θα τον έπαιρνε ο Ρουμάνος τεχνικός στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο αυτοί υπολόγισαν χωρίς τον Λουτσέσκου, ο οποίος σε θέματα πειθαρχίας είναι απόλυτος…

Έτσι ο Αιγύπτιος έμεινε εκτός για το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και ο Ρουμάνος θα αποφασίσει αν θα τον πάρει μαζί του στη Λευκορωσία στο ματς με την Μπάτε Μπορίσοφ την προσεχή Πέμπτη (4/10).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ