«Καλύτερος από πέρυσι ο Ολυμπιακός, πιο βαθύ ρόστερ ο ΠΑΟΚ»

«Καλύτερος από πέρυσι ο Ολυμπιακός, πιο βαθύ ρόστερ ο ΠΑΟΚ»

Ο Τάσος Τασιόπουλος μίλησε για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Ο Τάσος Τασιόπουλος αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ δύο σεζόν (1996-98) και σε 74 επίσημα ματς σκόραρε τέσσερα γκολ (παρότι ήταν αμυντικός), ένα εκ των οποίων απέναντι στον Ολυμπιακό στο Κύπελλο σε ήττα του Δικέφαλου με 2-1 στις 11/12/1996 στο παλιό Καραϊσκάκη.

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ μίλησε στο «Μetropolis» για το αυριανό (30/9) ντέρμπι, για τη φετινή βελτίωση του Ολυμπιακού, για το βάθος στο ρόστερ που έχει ο Δικέφαλος αλλά αναφέρθηκε και στη διαιτησία και το VAR.

Αρχικά για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό είπε: «Οι ομάδες επιπέδου του ΠΑΟΚ ασχολούνται με το παιχνίδι που έχουν μπροστά τους και με τίποτα άλλο. Το παιχνίδι με τον Άρη, εκτός από τον τοπικό χαρακτήρα και το όνομα του Άρη έδωσε κίνητρο. Η εικόνα του ΠΑΟΚ σε αυτό το ματς δεν θα είναι ίδια και δεν θα επηρεάσει την ομάδα του Λουτσέσκου στο Φάληρο».

Για το τι θα προκύψει αν δεν έρθει η νίκη για τον ΠΑΟΚ: «Για τη βαθμολογία είναι πολύ νωρίς να κριθεί κάτι, δεν θα υπάρχει γκρίνια όποιο αποτέλεσμα και να έρθει. Αυτό που είναι σημαντικό είναι πως η ομάδα είναι το φαβορί και μέσα από τα ντέρμπι δείχνεις πως αξίζεις να πάρεις το πρωτάθλημα».

Για τον Ολυμπιακό τόνισε: «Μόνο και μόνο που είναι παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, η δυναμική είναι μεγάλη και η δυσκολία εξίσου. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από την περσινή, υπάρχει μια άνοδος σε όλες τις ομάδες και το πρωτάθλημα θα είναι πιο όμορφο και πιο ανταγωνιστικό μέχρι την τελευταία στιγμή».

Για το σκεπτικό που θα παίζει στα ντέρμπι ο ΠΑΟΚ: «Ο προπονητής έχει περάσει στην ομάδα το παιχνίδι κυριαρχίας, το ρόστερ είναι πλούσιο και έχει βάθος και δίνει πλεονέκτημα στον προπονητή να παίξει όπως θέλει, κυριαρχικά».

Για τη διαιτησία μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και την επιλογή Ελβετού διαιτητή στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: «Δεν με απασχολεί ποιος θα σφυρίξει, ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ισχυρός και δεν πρέπει να ασχολείται με αυτό. Το γεγονός με τους ξένους διαιτητές έχει δώσει άνεση στις ομάδες και τους παίκτες να παίξουν πιο ελεύθερα και χωρίς προκατάληψη. Οι άνθρωποι της ομάδας πρέπει να ασχοληθούν και να περιφρουρήσουν την ομάδα, αλλά να μην εισχωρήσει αυτό στα αποδυτήρια».

Τέλος για το VAR είπε: «Πρέπει να μπει το VAR, οι διαιτητές αισθάνονται πιο ασφαλείς και ξέρουν πως μπορεί να διορθωθεί το λάθος τους, είναι πιο προσεκτικοί και δεν υπάρχουν μουρμούρες στον κόσμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ