Η κριτική του Παναθηναϊκού για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Η κριτική του Παναθηναϊκού για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Διαβάστε τον «έλεγχο» των παικτών του Παναθηναϊκού μετά το 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ.

Η τριάδα των Χατζηγιοβάνη, Μακέντα, Κουλιμπαλί οδήγησε τον Παναθηναϊκό στη σπουδαία ανατροπή. Τελείωμα εκτελεστή ο Ιταλός, δεν φάνηκε η απουσία του Γιόχανσον εξαιτίας του Αφρικανού, άξιος συμπαραστάτης ο Κουρμπέλης.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΙΟΥΔΗΣ: Στο γκολ που δέχθηκε του έχει γίνει φάουλ, αφού ο Κριζμάν έπεσε πάνω του. Στο 50’ είχε μία σωτήρια επέμβαση στη δεξιά γωνία σε κεφαλιά του Σκόνδρα, ενώ στο τέλος της αναμέτρησης και με τον αγωνιστικό χώρο να εγκυμονεί κινδύνους, αφού ήταν γλιστερός εξαιτίας της βροχής, είχε σωστές αντιδράσεις και μπλόκαρε εύκολα δύο σουτ των Μυστακίδη, Αθανασιάδη.

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΙΝΣΟΥΑ: Πολύ πάθος από τον Αργεντινό μπακ χαφ. Αμυντικά δεν εκτέθηκε σε κανένα σημείο. Επιθετικά θα έπρεπε να έχει περισσότερη ουσία κι αποτελεσματικότητα. Κατέγραψε 0/5 γεμίσματα και ένα κλέψιμο. Είχε τρία λάθη και πέντε σωστές πάσες.

ΟΥΣΜΑΝ ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ: Εκπληκτικό ματς. Ο Αφρικανός δεν άφησε να φανεί η απουσία του Γιόχανσον και είχε τις ασίστ στα γκολ του Παναθηναϊκού. Αμυντικά δεν είχε προβλήματα και ήταν μονίμως πάνω από τη σέντρα κάτι που χρειάζεται από τον ακραίο μπακ το «τριφύλλι». Είχε δέκα σωστές επιθετικές πάσες, τις περισσότερες από κάθε συμπαίκτη του και δύο τελικές.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ: Μία ακόμα μεστή εμφάνιση από τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό. Είχε πέντε σωστές επιθετικές πάσες και κανένα λάθος. Έκλεισε το ματς με έξι επεμβάσεις, τις περισσότερες από κάθε συμπαίκτη του. Δεν αντιμετώπισε πρόβλημα όποιον κι από τους Κριζμάν, Λεό, Αθανασιάδη, Μυστακίδη είχε στον χώρο ευθύνης του.

ΦΑΝΗΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ: Ο νεαρός στόπερ έκανε μόνο ένα λάθος. Έχασε τον Κριζμάν στη φάση του 0-1 και γενικά δεν είχε δυναμική αντίδραση. Στο υπόλοιπο του αγώνα ήταν κι αυτός σοβαρός. Μέτρησε τέσσερις επεμβάσεις, τέσσερις σωστές πάσες και ισάριθμα λάθη.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΩΝΗΣ: Με καλές και κακές στιγμές. Έπαιξε σε τρεις θέσεις. Το μεγαλύτερο διάστημα ως αμυντικός χαφ, στη συνέχεια δεκάρι και στο τέλος φορ, όπως και πέρσι. Ήταν επιπόλαιος στην τελική προσπάθεια (δύο τελικές). Είχε έξι πάσες και ισάριθμα λάθη.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: Πολύ καλή εμφάνιση από τον αρχηγό του Παναθηναϊκού. Κράτησε τη θέση του, κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες και σημείωσε δυο γκολ σε στημένες φάσεις, αλλά σωστά ακυρώθηκαν και τα δύο. Πρώτος σε τελικές παίκτης του «τριφυλλιού» με τέσσερις.

ΤΑΣΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ: Τι να πρωτοαναφέρει κάποιος γι’ αυτό το παιδί. Μέχρι στιγμής κάνει εκπληκτική πορεία. Σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης σε καίριο σημείο και μάλιστα με κίνηση φορ και ιδανικό τελείωμα ανάμεσα σε τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Διαρκεής κίνηση, ταχύτατος με τη μπάλα στα πόδια και φαρμακερές εκτελέσεις στημένων.

ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: Θα περίμενε κανείς περισσότερα επιθετικά από τον νεαρό παίκτη. Ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής έπαιξε για δεύτερη φορά σε ρόλο αριστερού χαφ. Αμυντικά δεν είχε θέματα και βοηθούσε στις αλληλοκαλύψεις. Στη δημιουργία, όμως, δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ: Για δεύτερο σερί παιχνίδι έδειξε κουρασμένος. Έκλεισε το ματς με δυο τελικές, είχε πέντε σωστές πάσες και τρία λάθη, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν μέτρια η εικόνα του και δικαίως αντικαταστάθηκε.

ΦΕΝΤΕΡΙΚΟ ΜΑΚΕΝΤΑ: Στο πρώτο ημίχρονο είχε κινήσεις, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει σωστά η μπάλα σ’ αυτόν. Στο δεύτερο ημίχρονο κινήθηκε έξυπνα στη μεγάλη περιοχή στη μπαλιά του Κουλιμπαλί και με μία επαφή εκτέλεσε τον Βελλίδη. Το πλασέ του ήταν άψογο κι αδύνατον να αποκρουστεί, αφού κατέληξε στο δεξί παραθυράκι. Είχε ακόμα μία τελική, αλλά αστόχησε στο αριστερό σουτ, που επιχείρησε.

ΑΛΛΑΓΕΣ
ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ: Ο Δώνης θα ήθελε από τον ίδιο να κρατήσει περισσότερο τη μπάλα. Βοήθησε με τα τρεξίματά του, είχε μία τελική, όμως, δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω.

ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΑΜΠΕΤΣΗΣ: Στο διάστημα που αγωνίστηκε ο Παναθηναϊκός είχε γυρίσει στην άμυνα και προσπαθούσε να παίξει στην κόντρα. Ανασταλτικά βοήθησε με το πρέσινγκ, αλλά επιθετικά δεν μπόρεσε να βγάλει κάποια σωστή αντεπίθεση σε ρόλο δεξιού χαφ.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΟΥΓΓΟΥΡΑΣ: Μπήκε για να δώσει βοήθειες στους Κολοβέτσιο, Μαυρομμάτη, αφού ο ΠΑΣ είχε ρίξει στη μάχη Αθανασιάδη, Μυστακίδη, Κριζμάνκαι τα πήγε αρκετά καλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ