Απόλλων: Χωρίς Μάντζιο απέναντι στον Πανιώνιο

Απόλλων: Χωρίς Μάντζιο απέναντι στον Πανιώνιο

Ο έμπειρος επιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και τέθηκε νοκ-άουτ από την αυριανή αναμέτρηση με τους Κυανέρυθρους – Στην αποστολή ο Τζανετόπουλος.

Τους πρώτους του βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα ψάχνει ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής (16:00) θα υποδεχθεί στη Ριζούπολη τον Πανιώνιο, για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Η Ελαφρά Ταξιαρχία το απόγευμα του Σαββάτου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και μετά το τέλος της προπόνησης ο Αλμπέρτο Μοντεαγούδο ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τους Κυανέρυθρους.

Σε αυτή δεν βρίσκονται τα ονόματα των Βαγγέλη Μάντζιου, Γιάννη Στάθη και Κονέ. Ο έμπειρος επιθετικός έχει ένα σφίξιμο στον προσαγωγό, ενώ οι άλλοι δύο έμειναν εκτός για λόγους τακτικής. Αντίθετα στην 18άδα βρίσκεται συμπεριλήφθηκε ο Τζανετόπουλος, ο οποίος τα πήγε εξαιρετικά στο πρόσφατο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Αναλυτικά, η αποστολή του Απόλλωνα αποτελείται από τους: Χουάντερσον, Βάσιτς, Λούκιτς, Τζανετόπουλο, Βαφέα, Κοντοέ, Ναδάλες, Οριουέλα, Γκονζάλες, Ντ’ Ούρσο, Μπεντινέλι, Πέδρο, Ντεφεντερίκο, Ακόστα, Ελ Χέλβε, Τριάδη, Σικαμπάλα και Γκαρός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ