«Κλείδωσε» η 11αδα για το ντέρμπι

«Κλείδωσε» η 11αδα για το ντέρμπι

Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει την… γνωστή 11αδα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αφήνοντας μια πολύ μικρή πιθανότητα έκπληξης μετά το πρωινό ξεμούδιασμά στο Ρέντη.

Ώρες μετράνε στο μεγάλο λιμάνι για την ώρα του πρώτου ντέρμπι της χρονιάς. Η νίκη επί του ΠΑΟΚ είναι το πρώτο μεγάλο «στοίχημα» για τον Ολυμπιακό που πηγαίνει «πάνοπλος» στο ματς που, αν όλα εξελιχθούν καλά για αυτόν, θα τον φέρει στο +5 από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και βεβαίως θα τον διατηρήσει μόνο πρώτο στην κορυφή της βαθμολογίας με την συμπλήρωση πέντε αγωνιστικών.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στην προπόνηση του Σαββάτου δεν έδειξε ξεκάθαρα τις προθέσεις του, έδειξε όμως την διάθεση του μέσα από τις ασκήσεις που έγιναν να εμπιστευθεί για άλλη μια φορά την γνωστή 11αδα με την οποία έως τώρα ο Ολυμπιακός πορεύεται από επιτυχία σε επιτυχία.

Τα ερωτηματικά που υπήρχαν για τις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού εστιάζονταν σε δύο θέσεις. Στον παρτενέρ του Καμαρά και τον δεύτερο εξτρέμ πλην του Ποντένσε. Οι… απαντήσεις φαίνεται πως δόθηκαν, έστω και αν δεν έγιναν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, με τον Μαρτίνς να εμπιστεύεται τον Μπουχαλάκη για τον άξονα και τον Λάζαρο για το ένα άκρο της επίθεσης.

Οι υπόλοιποι εννιά θα είναι οι: Γιαννιώτης, Ομάρ, Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Καμαρά, Φορτούνης, Ποντένσε και Γκερέρο.

Μοναδική περίπτωση να αλλάξει κάτι γύρω από τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι το πρωινό ξεμούδιασμα στο Ρέντη. Εκεί πως όπως συνηθίζει ο Μαρτίνς δουλεύει στις στημένες φάσεις.

Αν το πρωί ο Πορτογάλος αλλάξει για κάποιο λόγο άποψη ίσως να υπάρξει μικρή ανατροπή στα δεδομένα. Πάντα για τις δύο θέσεις που αναφέρουμε παραπάνω.

Ανατροπή πάντως που ελάχιστοι πιστεύουν στο Ρέντη πως θα συμβεί «ποντάροντας» στην… γνωστή 11αδα, αυτή που έπαιξε και στη Νέα Σμύρνη με την μοναδική διαφορά πως ο Λάζαρος θα ξεκινήσει αντί του «Φέτφα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ