Παναθηναϊκός : Στην εφορία όλα τα χρήματα από την ΕΡΤ

Παναθηναϊκός : Στην εφορία όλα τα χρήματα από την ΕΡΤ

Ο Παναθηναϊκός έχει εκχωρήσει το τηλεοπτικό του συμβόλαιο στην εφορία όπου θα πάνε κατευθείαν τα 4.2 εκατ. ευρώ που συμφωνήθηκαν με την ΕΡΤ

Η συμφωνία Παναθηναϊκού και ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων του «τριφυλλιού» θα αποφέρει στους πράσινους έσοδα ύψους 4.2 εκατ. ευρώ. Με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να βρίσκεται σε διαδικασία περιορισμού εξόδων για την οικονομική εξυγίανση το μπάτζετ της φετινής ομάδας βρίσκεται περίπου στα 4.5 εκατ. ευρώ δηλαδή πάνω κάτω όσα χρήματα θα λάβει από το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» το ποσό των 4.2 εκατ. δεν θα εισπραχθεί ποτέ από την πράσινη ΠΑΕ, καθώς το συμβόλαιο έχει εκχωρηθεί στην εφορία και τα χρήματα θα πάνε κατευθείαν εκεί για την αποπληρωμή οφειλών της ομάδας προς το δημόσιο.

Με την κίνηση αυτή ξεπεράστηκε ένα πρόβλημα που θα έβρισκε μπροστά της η διοίκηση του τριφυλλιού. Συγκεκριμένα για να εισέπραττε ο σύλλογος τα χρήματα του τηλεοπτικού συμβολαίου θα έπρεπε να προσκομίσει μεταξύ άλλων φορολογική ενημερότητα κι επειδή υπάρχουν χρέη στην εφορία έστω κι αν έχουν ρυθμιστεί, το δημόσιο κανάλι δεν θα μπορούσε να πληρώσει τα συμφωνηθέντα.

Η Superleague πάντως είχε βρει τη λύση για να δοθούν τα χρήματα στον Παναθηναϊκό. Αυτό θα γινόταν με την υπογραφή συμβολαίου με την ΕΡΤ για λογαριασμό και των επτά ομάδων που έμειναν εκτός συνδρομητικού και στη συνέχεια θα τους μοίραζαν τα χρήματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ