Περέιρα: «Διπλό για τον κόσμο»

Περέιρα: «Διπλό για τον κόσμο»

Ο Φακούντο Περέιρα που έχει συνδυάσει το όνομα του με την τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη με δηλώσεις του μίλησε για το αποψινό παιχνίδι και τις πιθανότητες να κατακτήσει ο Δικέφαλος το «διπλό».

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός που κάνει καριέρα στην Κύπρο με τα χρώματα του Απόλλωνα Λεμεσού, μίλησε για το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό με τον ΠΑΟΚ.

Ο Φακούντο Περέιρα που έχει συνδυάσει το όνομα του με την τελευταία νίκη του Δικεφάλου στο Καραϊσκάκη μίλησε στο Μετροσπορτ αρχικά για το αν θυμάται το γκολ που πέτυχε πριν από τέσσερα χρόνια. «Το θυμάμαι και θα το θυμάμαι πάντα. Δύσκολα ξεχνιέται ένα τέτοιο γκολ με όλα αυτά που σήμαινε Πολύ περισσότερο η χαρά που έφερε στον κόσμο. Μας περίμεναν στο αεροδρόμιο και στην Τούμπα για να μας χαιρετήσουν και να γιορτάσουν μαζί μας».

Από τότε ο ΠΑΟΚ δεν έχει κερδίσει ξανά στο Καραϊσκάκη τον Ολυμπιακό. Πιστεύεις ότι μπορεί να τα καταφέρει φέτος; «Ο ΠΑΟΚ έχει μία πολύ καλή ομάδα, πάντα τον παρακολουθώ και ελπίζω να νικήσει, να χαρίσει αυτή την επιτυχία στον κόσμο του που του αξίζει και να σκαρφαλώσει στην κορυφή».

Παρακολούθησες τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League; «Ναι, τα παρακολούθησα και είναι κρίμα που δεν κατάφεραν να μπει στους ομίλους του Champions League».

Διατηρείς επαφή με κάποιους από τους παίκτες του ΠΑΟΚ; «Ναι, μιλάω, συχνά με τον Κρέσπο και τον Κάνιας».

Πως σου φαίνεται η πορεία τους στον Δικέφαλο; Ποιον άλλον παίκτη ξεχωρίζει; «Μου αρέσουν ως παίκτες και οι δύο, είναι αρκετά καλοί. Επίσης, μου αρέσει ο Μπίσεσβαρ που ήμασταν συμπαίκτες, όπως και ο Λημνιός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ