Απόλλων Σμύρνης – Πανιώνιος 0-2

Απόλλων Σμύρνης – Πανιώνιος 0-2

Ο Πανιώνιος πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας εκτός έδρας του Απόλλωνα με 2-0. Ο Ντουρμισάι πέτυχε και τα δύο γκολ των κυανέρυθρων.

Ο Πανιώνιος πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα με 2-0 με τον Ντουρμισάι να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής των κυανέρυθρων. Ο νεαρός σέντερ φορ πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, χάρισε στον Πανιώνιο την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και κράτησε τον Απόλλωνα στο μηδέν σε ότι αφορά την βαθμολογική συγκομιδή της Ελαφράς Ταξιαρχίας.

Ο Απόλλωνας γνώριζε καλά πριν από τη σέντρα του ματς ότι τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά κι ας είμαστε μόλις στην πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η Ελαφρά Ταξιαρχία «καίγονταν» για τη νίκη την ίδια όμως «κάψα» είχε και Πανιώνιος. Καμιά από τις δύο ομάδες άλλωστε δεν είχε γευθεί τη νίκη στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της φετινής σούπερ λίγκα. Ο Απόλλωνας μάλιστα δεν είχε ούτε βαθμό.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό στα πρώτα 45 λεπτά. Είχε και φάσεις με τον Απόλλωνα να δείχνει πιο… ορεξάτος. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν όμως αυτό που έχουν οι Νεοσμυρνιώτες, δηλαδή Ντουρμισάι.

Ο επιθετικός του Πανιωνίου έκανε την διαφορά στο ματς καθώς ήταν αυτός που πέτυχε δύο γκολ και οδήγησε την ομάδα του στην πρώτη της νίκη στην Σούπερ Λίγκα. Ο σέντερ φορ των κυανέρυθρων άνοιξε το σκορ στο 37’ με ωραίο πλασέ μετά από σέντρα του Σπιριντόνοβιτς, δίνοντας έτσι προβάδισμα στην ομάδα του σ’ ένα κομβικό σημείο του παιχνιδιού. Ο Πανιώνιος είχε και δοκάρι δύο λεπτά πριν από την λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τον Σπιριντόνοβιτς, με τον Αυστριακό μεσοεπιθετικό να δείχνει ότι κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα ήταν κάτι παραπάνω από απειλητικός για την εστία του Απόλλωνα.

Σε μεγάλα κέφια ο Ντουρμισάι

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο το δεύτερο ημίχρονο, καθώς οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ. Σκόρερ ξανά ο Ντουρμισάι, με τον σέντερ φορ του Πανιωνίου να κάνει με κεφαλιά το 2-0 για τους κυανέρυθρους στο 50’. Το γκολ αυτό έδωσε άλλον «αέρα» στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και παράλληλα δυσκόλεψε σε πολύ μεγάλο βαθμό την προσπάθεια των παικτών του Απόλλωνα. Δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί κάποιος ότι με το δεύτερο γκολ του Ντουρμισάι, ο Πανιώνιος «κλείδωσε» τη νίκη.

Το «κλειδί»: Ο Πανιώνιος κατάφερε να πετύχει σε πολύ κομβικό σημείο το 2-0 και πιο συγκεκριμένα στο 50’. Αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επικράτηση των φιλοξενούμενων καθώς τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για τον Απόλλωνα.

Το10άρι: Ο Ντουρμισάι ήταν αναμφίβολα ο κορυφαίος του ματς, καθώς ο νεαρός επιθετικός πέτυχε και τα δύο γκολ του Πανιωνίου, χαρίζοντας μια πολύ σημαντική νίκη στους κυανέρυθρους.

Στον πάγκο: Ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα, Χουάντερσον έχει ευθύνη στο δεύτερο γκολ που δέχθηκε.

Γιατί κόουτς: Ο Απόλλωνας έμεινε για πέμπτο ματς χωρίς βαθμό και πάει σε νέα αλλαγή προπονητή. Οπότε δεν μπορεί να πει κάποιος τίποτε στον Μοντεαγούδο, ο οποίος αναμένεται ν’ αποτελέσει σήμερα παρελθόν.

Απόλλων Σμύρνης – Πανιώνιος 0-2

Διαιτητής: Φωτιάδης

Γκολ: 37’, 50’ Ντουρμισάι

Απόλλωνας: Χουάντερσον, Λούκιτς, Τζανετόπουλος (46’ Τριάδης), Βαφέας, Κοντοές, Ναδάλες, Γκονζάλες, Ντούρσο, Μπεντινέλι (64’ Ελ Χέλβε), Ακόστα (59’ Σικαμπάλα), Ακός.

Πανιώνιος: Κότνικ, Κούρντι, Παπαγεωργίου, Ντομίνγκες, Μπανανά, Κεϊτά, Τσιλούλης (66’ Μανθάτης), Κόρμπος, Σπιριντόνοβιτς (81’ Οικονομίδης), Μασούρας (90’+3′ Σαραμαντάς), Ντουρμισάι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ