Μαχλάς: «Ο Ολυμπιακός έχει κάνει κρούση για τον Νους»

Μαχλάς: «Ο Ολυμπιακός έχει κάνει κρούση για τον Νους»

Ο Νίκος Μαχλας σε συνέντευξή του αποκάλυψε ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Τιάγκο Νους.

Ο Τιάγκο Νους είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ που έχουν ξεχωρίσει την τελευταία διετία με την φανέλα των Κρητικών στη Super League. Ο Νίκος Μαχλάς σε συνέντευξή του στον Sport fm μίλησε για τον Αργεντινό άσο.

Ο πρώην επιθετικός των Ηρακλειωτών αποκάλυψε πως ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει κρούση για τον Τιάγκο Νους.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός και το 85% για την τετράδα, η δύσκολη θέση του Παναθηναϊκού και ο… τελικός του ΣΕΦ (pic)

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαχλάς για τον Νους:

«Έχει το ταπεραμέντο του Αργεντινού. Είναι ο παίκτης που είναι ικανός να μαλώνει με όλους και με όλα. Είναι τόσο ωραίο να τον βλέπεις. Έχει το ένας εναντίον ενός, ταχύτητα… Σε ένα ματς είχε κερδίσει 6-7 κίτρινες από τους τους αντιπάλους.

Είναι ένας πολεμιστής. Βέβαια έχει στερήσει βαθμούς από την ομάδα, καθώς είναι οξύθυμος και δέχεται πολλές κάρτες. Προτάθηκε από τον μάνατζερ, εξετάστηκε και ήρθε ως δανεικός, με την ομάδα να τον αγοράζει φέτος το καλοκαίρι. Έχει κάνει κρούση ο Ολυμπιακός ήδη…».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ