H 11άδα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ: Εκπληξη με Χασάν

H 11άδα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ: Εκπληξη με Χασάν

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε πριν από λίγο την 11άδα του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και σύμφωνα με πληροφορίες από to10.gr, επέλεξε να κάνει τη μίνι έκπληξη με τον Αιγύπτιο. Αλλά και στον σχηματισμό!

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει συνηθίσει στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού να εκπλήσσει ακόμη και τους ποδοσφαιριστές του. Σύμφωνα πληροφορίες, λοιπόν, στην ομιλία που έκανε πριν από λίγο, ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή-έκπληξη στην 11άδα των Πειραιωτών, σε σχέση με ό,τι δοκίμασε χθες.

Συγκεκριμένα, ο 48χρονος τεχνικός ανακοίνωσε ότι ο επιθετικός του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δεν θα είναι ο Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο, αλλά ο Αχμέντ Χασάν. Ο παίκτης που έδωσε τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη και ο οποίος θα ξεκινήσει για πρώτη φορά στην 11άδα των Πειραιωτών στο πρωτάθλημα (σ.σ. ήταν βασικός στην αναμέτρηση με την Μπέτις).

Από εκεί και πέρα, έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι οι υπόλοιποι παίκτες είναι οι… αναμενόμενοι. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με τους εξής παίκτες: Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε, Χασάν.

Κλείνοντας, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να παραταχθεί με διαφορετικό σχηματισμό στην αναμέτρηση με τον Δικέφαλο του Βορρά. Αφήνοντας για λίγο το 4-2-3-1, το οποίο δεν αποκλείεται να μετατραπεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ