Με τους οπαδούς της στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΛ Novibet

Με τους οπαδούς της στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΛ Novibet

Η ΑΕΚ θα παραχωρήσει θύρα για τις ανάγκες των οπαδών της ΑΕΛ Novibet ανταποδίδοντας τη φιλοξενία του πρώτου γύρου.

Το απόγευμα του Σαββάτου (7/3, 18:00) η ΑΕΚ θα υποδεχτεί στη Νέα Φιλαδέλφεια την ΑΕΛ Novibet για την 24η αγωνιστική της Super League, σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί με την παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων. Όπως είχε συμβεί και στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου.

Οι «βυσσινί» έχουν αποστείλει αίτημα στους «κιτρινόμαυρους» και σύμφωνα με τις πληροφορίες ζήτησαν 1.200 εισιτήρια. Από την άλλη, ο Δικέφαλος φέρεται να αντιπρότεινε 500 εισιτήρια και ο τελικός αριθμός αναμένεται να καθοριστεί τις επόμενες μέρες, με την αστυνομία να έχει λόγο.

Διαβάστε επίσης: Η ώρα της επιστροφής: Προπονήθηκε κανονικά ο Λεσόρ

Σε κάθε περίπτωση πάντως η ΑΕΛ Novibet θα έχει τον κόσμο της στο πλευρό της σε αυτή την πολύ κρίσιμη αναμέτρηση. Η ΑΕΚ θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή και να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ ενώ οι φιλοξενούμενοι «καίγονται» για βαθμούς στη μάχη για παραμονή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ