Ανιγκό: «Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει περισσότερα γκολ»

Ανιγκό: «Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει περισσότερα γκολ»

Ο προπονητής του Πανιωνίου έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης (2-0) και τόνισε ότι η ομάδα του είχε ευκαιρίες για να σκοράρει περισσότερα γκολ.

Ο Πανιώνιος με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντουρμισάι επικράτησε εκτός έδρας του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0 και πέτυχε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Ο 22χρονος φορ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και σκοράροντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο οδήγησε τους Κυανέρυθρους στο τρίποντο της νίκης. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός του Πανιώνιου, Ζοσέ Ανιγκό, μίλησε για το διπλό στη Ριζούπολη και τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να είχε σκοράρει περισσότερα γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι πάντα σημαντική η πρώτη νίκη και ειδικά μετά τις ήττες που είχαμε. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε άγχος, γιατί ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν αυτό το παιχνίδι για εμάς. Μετά όμως πήγαν τα πράγματα όπως θέλαμε. Είμαι χαρούμενος μόνο για τη νίκη. Θα έπρεπε να έχουμε σκοράρει και άλλο τέρμα στις ευκαιρίες που είχαμε, για να μας φύγει το άγχος. Στην αρχή είπα και πριν ότι είχαμε ένα στρες λόγω του σημαντικού αγώνα, όμως μετά δείξαμε τις δυνατότητες μας».

Για τα επόμενα παιχνίδια: «Για την ώρα κοιτάμε να προχωράμε βήμα-βήμα. Θα έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ