Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Με το δωράκι των Γιαννιώτη και Βούκοβιτς ο ΠΑΟΚ απέδρασε από το Καραϊσκάκη 0-1 και έπιασε κορυφή. Το παράδοξο είναι πως οι ασπρόμαυροι δεν δημιούργησαν ούτε μια αξιόλογη ευκαιρία στα καρέ του τερματοφύλακα των ερυθρόλευκων.

Μπορεί οι περισσότεροι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου να βρέθηκαν σε πολύ κακή ημέρα, όμως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει ένα μεγάλο τρίποντο μετά το διπλό λάθος που έγινε στη φάση του 49ου λεπτού από τους Γιαννιώτη και Βούκοβιτς. Ο καλύτερος παίκτης του Δικεφάλου απόψε στο Καραϊσκάκη ήταν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που έκανε μεγάλες αποκρούσεις, ενώ ακολούθησαν οι Κρέσπο και Βαρέλα.

Αναλυτικά η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ:

Πασχαλάκης: Ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ. Ο 28χρονος τερματοφύλακας έκανε πολύ σημαντικές αποκρούσεις στις φάσεις που δημιούργησε ο Ολυμπιακός στα καρέ του.

Μάτος: Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αρκετές φορές άλλαξε θέση με τον Λημνιό, καθώς ο Λουτσέσκου ήθελε να εκμεταλλευτεί και τις επιθετικές αρετές του Μάτος.

Βαρέλα: Είχε ένα πολύ δύσκολο έργο απέναντι στα ψηλά κορμιά του Ολυμπιακού κυρίως στις στημένες φάσεις όπου έχασε όλες τις διεκδικήσεις. Κατ’ άλλα με την μπάλα κάτω ήταν καλύτερος και συνεργάστηκε αρκετά καλά με τον Κρέσπο.

Κρέσπο: Τι να πει κανείς για τον Ισπανό. Ήταν από τους διακριθέντες και σήμερα σε μια δύσκολη έδρα και παρά την πίεση που ασκούσε ο Ολυμπιακός. Ήταν ψύχραιμος και προσπαθούσε να μεταβιβάσει αυτή του την σιγουριά και στους συμπαίκτες του.

Βιεϊρίνια: Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, μπορεί να μην έπιασε καμιά σούπερ απόδοσή, όμως ήταν ελαφρώς καλύτερος σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ. Έφαγε μεγάλο ζόρι καθώς οι επιθέσεις του Ολυμπιακού έβγαιναν από την δική του πλευρά.

Μαουρίσιο: Ο Βραζιλιάνος δυσκολεύτηκε πολύ στη συνεργασία του με τον Κάνιας. Ήταν εγκλωβισμένος από δύο και τρεις ποδοσφαιριστές όταν έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του.

Κάνιας: Ο Ισπανός μέσος για ένα ακόμα ματς ήταν μακριά από την καλό πρόσωπο που μας είχε συνηθίσει. Συνεχίζει να είναι ντεφορμέ, όμως κάνει φιλότιμες προσπάθειες για να επανέλθει αγωνιστικά.

Πέλκας: Αγωνίστηκε για 57 λεπτά στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό χωρίς να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου ναι μεν έκανε πολλά χιλιόμετρα όμως είχε πολλές κακές επιλογές και αβίαστα λάθη.

Λημνιός: Επιθετικά δεν μπόρεσε να βοηθήσει καθώς έκανε πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις του. Ανασταλτικά όμως βοήθησε αρκετά τόσο τον Μάτος, αλλά και όταν σύγκλινε στο κέντρο βοηθώντας τους Κάνιας και Μαουρίσιο.

Μπίσεσβαρ: Ίσως να ήταν ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου που προσπάθησε να δημιουργήσει προϋποθέσεις επίθεσης. Όσο μπόρεσε κράτησε τη μπάλα στα πόδια του προκειμένου να δώσει ανάσες στους συμπαίκτες του, αλλά και καλύτερες τοποθετήσεις στα καρέ τους Ολυμπιακού. Μέχρι την αλλαγή του Πέλκα αγωνίστηκε στην πτέρυγα ενώ στη συνέχεια πέρασε στον άξονα.

Πρίγιοβιτς: Ο Σέρβος επιθετικός δεν πήρε ούτε μια φορά σωστή πάσα από τους συμπαίκτες του. Η βοήθεια του στο ματς περιορίστηκε στο να στηρίξει τους συμπαίκτες του ανασταλτικά.

Ζαμπά: Ο νεαρός πλάγιος επιθετικός του Δικεφάλου πέρασε στο παιχνίδι καθώς ο Λουτσέσκου ήθελε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του σε μια πιθανή αντεπίθεση.

Βέρνμπλουμ: Ο Σουηδός μέσος μπήκε για να βοηθήσει την ομάδα του στο χώρο του κέντρου που «έφαγε» σήμερα μεγάλο ζόρι. Έκανε φιλότιμες προσπάθειες, όμως μέχρι εκεί. Ο ΠΑΟΚ συνέχιζε να έχει προβλήματα μέχρι το τέλος του αγώνα από τον άξονα.

Τόσκα: Στο χρόνο που αγωνίστηκε δεν μπορεί να αξιολογηθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ