Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague

Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Ατρόμητος νίκησε τον Λεβαδειακό πετυχαίνοντας τις νίκες της αγωνιστικής και ανέβηκαν στην κορυφή της Superleague, την ώρα που στην πρώτη 5άδα γίνεται… χαμός.

Ο Απόλλωνας ηττήθηκε για άλλη μια φορά (5η συνεχόμενη) στη Superleague, αυτή τη φορά από τον Πανιώνιο που είχε ως πρωταγωνιστή τον Ντουρμισάι που πέτυχε και τα δύο γκολ στο 2-0 της νίκης των Νεοσμυρνιωτών.

Με το ίδιο σκορ (2-0) πέρασε από την έδρα του Λεβαδειακού και ο Ατρόμητος, με τα τέρματα των Βασιλακάκη και Ουγκράι, με τους Περιστεριώτες να διατηρούν το αήττητο και να σκαρφαλώνουν στην κορυφή της Superleague.

Στις νίκες επέστρεψε και ο Άρης, μετά την ήττα από τον ΠΑΣ. Μπροστά στο κοινό τους, στο Βικελίδης, οι κιτρινόμαυροι πήραν μια πολύ δύσκολη αλλά και σημαντική νίκη (2-0) με τα γκολ των Γιουνές και Γκαρσία, στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο ΠΑΟΚ έχοντας ως τεράστιο σύμμαχο την τύχη, πήρε τη νίκη μέσα στο Γ. Καραϊσκάκης επί του Ολυμπιακού (1-0) με αυτογκόλ του Βούκοβιτς και πέρασε πρώτος, έχοντας ως… συγκάτοικο τον Ατρόμητο.

Με το ματς της Λαμίας κόντρα στην Ξάνθη αύριο (1/10) και ώρα 19:00 να είναι η μόνη εκκρεμότητα για την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής, ας δούμε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία:

1.Π.Α.Ο.Κ.    13*
2.ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.    13
3.A.E.K.    12
4.ΑΡΗΣ    12
5.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ    12
6.ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ    9**
7.Α.Ε.Λ.    6
8.ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ    6
9.Α.Ο. ΞΑΝΘΗ    5
10.ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ    5
11.ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ    4
12.ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.    3
13.ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ    3
14.ΛΑΜΙΑ    1
15.Ο.Φ.Η.    1
16.ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ.    0

Με έντονη γραφή οι ομάδες που έχουν ματς λιγότερο

*Ο ΠΑΟΚ «κουβαλάει» αφαίρεση δύο βαθμών (-2) από το περσινό πρωτάθλημα.

**Ο Παναθηναϊκός έχει και αυτός αφαίρεση 6 βαθμών (-6) από την περσινή σεζόν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από