Ο Αλαφούζος συμφώνησε για τον… ευεργετικό περιορισμό

Ο Αλαφούζος συμφώνησε για τον… ευεργετικό περιορισμό

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού και η άποψη του ιστορικού και φίλου του Παναθηναϊκού Αλέξανδρου Κιτροέφ.

Ο Έλληνας ιστορικός και καθηγητής ιστορίας στο Κολέγιο Haverford στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ Αλέξανδρος Κιτροέφ είναι γνωστός φίλος του Παναθηναϊκού στην ομογένεια. Ο 63χρονος ιστορικός παρακολουθώντας την εκπληκτική πορεία της ομάδας και πόσταρε στον λογαριασμό του στο twitter την άποψή του.

Τόνισε ότι οι νεαροί Έλληνες παίκτες του Δώνη απέδειξαν ότι μπορούν να πετύχουν σε υψηλό επίπεδο. Και συμπλήρωσε πως ο μεταγραφικός περιορισμός, ήταν ό,τι καλύτερο συνέβη στον σύλλογο για πολύ καιρό… Σεβαστή η άποψή του. Εδώ που έφτασε, άλλωστε, ο Παναθηναϊκός η μείωση του μπάτζετ ήταν μονόδρομος για να μπορέσει ο σύλλογος να ανταποκριθεί στα χρέη.

Το θέμα είναι ότι συμφώνησε και ο Γιάννης Αλαφούζος… Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού έκανε retweet το ποστάρισμα του Κιτροέφ! Δεν θα μπορούσε φυσικά ο ίδιος να μην χαρακτηρίσει ευεργετική την απαγόρευση μεταγραφών, αφού εκ των πραγμάτων μειώνεται το κόστος. Καλό θα ήταν, ωστόσο, να εξηγήσει σε όλους πως επιβλήθηκε ο περιορισμός στις μεταγραφές. Και ποια λάθη έγιναν. Γιατί τα έκανε; Πως ενώ έβαλε δεκάδες εκατομμύρια τα προηγούμενα χρόνια δεν μείωσε έστω το χρέος που παρέλαβε. Κι αν θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχει περιορισμό μεταγραφών για να (υπο)στηρίξει ένα πλάνο με παιδιά από την Ακαδημία του, τότε πάμε πάσο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ