Βιεϊρίνια: «Αν δεν μπορούμε να παίξουμε καλά, ας πάρουμε το αποτέλεσμα»

Βιεϊρίνια: «Αν δεν μπορούμε να παίξουμε καλά, ας πάρουμε το αποτέλεσμα»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την εξέλιξη του ματς κόντρα στον Ολυμπιακό ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, τόνισε ότι είναι σημαντικό το αποτέλεσμα ακόμα και σε ματς που η ομάδα δεν παίζει καλά.

Στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, στάθηκε στη σημασία της νίκης και των τριών βαθμών, αναφέρθηκε στην επιθυμία του ΠΑΟΚ να αποδείξει πως είναι καλύτερος και ξεκαθάρισε ότι ένα πρωτάθλημα δεν κατακτάται με νίκες μόνο στα ντέρμπι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού του ΠΑΟΚ στην κάμερα της NOVA:

«Ευτυχώς κερδίσαμε. Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο στην έδρα του Ολυμπιακού. Πέρσι είχαμε χάσει το παιχνίδι με μια τέτοια φάση. Για εμάς σημασία έχει η νίκη. Ξεκινήσαμε με -2 και έχουμε καταφέρει να είμαστε πρώτοι στην 5η αγωνιστική, αυτό είναι σημαντικό για εμάς».

Για τις νίκες στα ντέρμπι: «Τρεις βαθμούς σημαίνει και ας είναι ντέρμπι. Το σημαντικό είναι να παίξουμε καλά, αλλά αν δεν μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Αυτό που νιώθουμε όλοι μας, είναι αυτό που έγινε πέρσι και με τα δύο παιχνίδια. Θέλαμε να δείξουμε πως ήμασταν καλύτεροι και θέλουμε να το δείξουμε και φέτος, χωρίς να ξεχνάμε τι έγινε πέρσι. Σε τέτοια παιχνίδια με πάθος, προσπάθεια και καρδιά κερδίζεις πολλά. Το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα, όπως παίξαμε πέρσι καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για το αν γίνεται φαβορί ο ΠΑΟΚ έχοντας δύο στα δύο σε ντέρμπι: «Δεν κρίνεται το πρωτάθλημα με τα ντέρμπι και να αφήσουμε τα υπόλοιπα. Ξέρουμε πως θα είναι πολύ δύσκολο, το καλό για εμάς είναι πως κερδίσαμε τα δύο πρώτα, όμως πρέπει να προσέξουμε τα άλλα ματς γιατί δεν μπορείς να βγάλεις τη σεζόν με νίκες στα ντέρμπι. Είναι καλό, μας δίνει το κάτι παραπάνω, αλλά το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί, οι έξι που έχουμε στα δύο αυτά παιχνίδια. Μια νίκη σε ένα ντέρμπι είναι διαφορετική από ότι σε κάποιο άλλο ματς, αλλά στο τέλος οι βαθμοί μετράνε. Φεύγεις με άλλη ψυχολογία κερδίζοντας σε μια δύσκολη έδρα. Ξέραμε τι έγινε πέρσι με Ολυμπιακό και στο τέλος μένει η χαρά της νίκης».

Για την ατμόσφαιρα του Καραϊσκάκης: «Για εμένα είναι χαρά να παίζω σε τέτοια ατμόσφαιρα».

Για Ποντένσε: «Δεν πρόλαβα, είναι γρήγορος και έφυγε αμέσως από τον αγωνιστικό χώρο. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλούς παίκτες, αλλά σημασία για εμάς είναι η νίκη».

Για το αυτογκόλ του Βούκοβιτς: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ευτυχώς για εμάς έβαλε το γκολ, δυστυχώς για τον ίδιο και την ομάδα του το έβαλε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ