Πασχαλάκης: «Κάναμε πολύ σπουδαία προσπάθεια κόντρα σε έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο»

Πασχαλάκης: «Κάναμε πολύ σπουδαία προσπάθεια κόντρα σε έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο»

Η ομαδική δουλειά και η συγκέντρωση ήταν αυτά που έδωσαν στον ΠΑΟΚ τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον γκολκίπερ του Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, ο κίπερ του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, στάθηκε στους άκρως σημαντικούς βαθμούς της νίκης απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο όπως χαρακτήρισε τους Ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας πορτιέρε του ΠΑΟΚ στην κάμερα της NOVA:

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Κάναμε μια πολύ σπουδαία προσπάθεια, παίζαμε με έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε ως απολογισμό είναι οι τρεις βαθμοί που είναι πάρα πολύ σημαντικοί για εμάς. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε ομάδες και ονόματα».

Για την πίεση του Ολυμπιακού και τις επεμβάσεις του: «Από την αρχή της εβδομάδας όλη η δουλειά που κάνουμε με το τεχνικό τιμ μας βοήθησε έτσι ώστε να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Είναι ομαδική προσπάθεια, δεν εξαρτάται μόνο από τη δική μου απόδοση. Σπουδαία προσπάθεια από όλα τα παιδιά. Δεν πρέπει να σταθούμε σε μένα, αλλά στην ομαδική προσπάθεια που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Αξίζουν συγχαρητήρια»

Για την αξία της νίκης επί του Ολυμπιακού μετά από ένα δύσκολο πρόγραμμα: «Από την αρχή της προετοιμασίας έχουμε πει πως πρέπει να κοιτάμε με σοβαρότητα όλα τα παιχνίδια και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό κάνουμε. Έχουμε ξεκινήσει μια δύσκολη χρονιά με τα ευρωπαϊκά ματς. Είμαστε στο σωστό δρόμο με τον προπονητή να μας έχει περάσει την φιλοσοφία του. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι δύσκολο ματς, αλλά θέλαμε και εμείς να βγάλουμε πράγματα στο ματς».

Για το τι είπαν στο ημίχρονο: «Αυτό που συζητήσαμε είναι ότι πρέπει να επιβάλουμε το δικό μας παιχνίδι. Ξεκίνησε πολύ καλά ο Ολυμπιακός. Είχε κάποιες ευκαιρίες, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να γίνουν. Θέλαμε να κρατήσουμε τη μπάλα περισσότερο γιατί δεν είχαμε κατοχή στο πρώτο. Ευτυχήσαμε να βάλουμε ένα γκολ και να κερδίσουμε. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν».

Για το γκολ που δέχθηκε ο Γιαννιώτης: «Από αυτό το παιχνίδι δεν μπορούμε να κρίνουμε έναν παίκτη. Ο Γιαννιώτης είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας και έχει δείξει στα προηγούμενα χρόνια πόσο καλός είναι. Προσωπικά τον θεωρώ ως έναν από τους καλύτερους στην Ελλάδα και μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν πρέπει να τον κρίνουμε αρνητικά. Είναι ένα παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσει να παίρνει τις ευκαιρίες. Είναι σημαντικό που παίρνει τις ευκαιρίες στον Ολυμπιακό γιατί είναι Έλληνας τερματοφύλακας, πρέπει να τον στηρίξει η ομάδα και να συνεχίσει να δείχνει αυτά που δείχνει».

Για το ότι το πνεύμα τους οδήγησε στη νίκη: «Θα συμφωνήσω με τον προπονητή μου. Ήμασταν συγκεντρωμένοι ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Συσπειρωθήκαμε και όλοι μαζί σαν μια οικογένεια στο τέλος πήραμε τη νίκη. Έτσι έρχονται τα αποτελέσματα».

Για τη σημασία της νίκης: «Τρεις βαθμοί. Πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Βέβαια όταν παίζεις με έναν αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο είναι σαν έξι βαθμοί, αλλά πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας να δούμε τι έφταιξε, τι κάναμε καλά και να το βελτιώσουμε την επόμενη εβδομάδα για να παίξουμε ακόμα πιο ωραίο ποδόσφαιρο».

Για τον αγώνα με τη Μπάτε: «Δεν έχω καθίσει να σκεφτώ. Από αύριο ξεκινάμε την προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι. Θα πάμε για να κερδίσουμε. Η φιλοσοφία του προπονητή μας είναι νίκη σε κάθε παιχνίδι, ποτέ για την ισοπαλία. Μας το είπε σήμερα, μας το λέει σε όλα. Πρέπει να πάρουμε όλα τα παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε όσο πιο δυνατοί μπορούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ