Μπίσεσβαρ: «Ο Ολυμπιακός είχε τις ευκαιρίες, εμείς την τύχη»

Μπίσεσβαρ: «Ο Ολυμπιακός είχε τις ευκαιρίες, εμείς την τύχη»

Ξεκάθαρος στις τοποθετήσεις του μετά τη λήξη του ματς ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είχε τις ευκαιρίες αλλά ο ΠΑΟΚ την τύχη με το μέρος του.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ντέρμπι που βρήκε νικητή τον ΠΑΟΚ (0-1), ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στάθηκε στην τύχη της ομάδας του, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός είχε τις ευκαιρίες κατά κύριο λόγο από στημένες φάσεις.

Ο Ολλανδός ανέφερε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλά, αλλά εμείς ισορροπήσαμε στη συνέχεια. Βάλαμε το γκολ, μετά ήταν λογικό να πιέσει ο Ολυμπιακός, παίζοντας και στην έδρα του. Είχε ευκαιρίες, αλλά εμείς είχαμε την τύχη. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, είχε καλές ευκαιρίες, αλλά αυτές κυρίως ήρθαν από στημένες φάσεις. Ο Ολυμπιακός έχει καλή ομάδα, αλλά κι εμείς το ίδιο. Ήταν ένα καλό παιχνίδι γενικότερα. Το πρόσημο είναι θετικό και μπορώ να πω ότι στην ομάδα ο κάθε παίκτης χαίρεται να παίζει με τον άλλον. Και σήμερα, η ομάδα έδειξε ότι βελτιώνεται συνεχώς».

Για τους ξένους διαιτητές: «Είναι καλό για όλους, για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να διευρύνει τους ορίζοντες του. Για μένα, πιο σημαντικό είναι να κερδίζω, δεν έχει σημασία ο διαιτητής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ