Μαρτίνς: «Είναι μία εξαίρεση αυτό που έγινε σήμερα»

Μαρτίνς: «Είναι μία εξαίρεση αυτό που έγινε σήμερα»

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στην συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως αυτό που έγινε κόντρα στον ΠΑΟΚ (οι πολλαπλές χαμένες ευκαιρίες) αποτελεί εξαίρεση!

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ (0-1), ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το ποιοτικό ποδόσφαιρο που έπαιξε ο Ολυμπιακός, τόνισε ότι πρέπει οι παίκτες του να γίνουν πιο αποτελεσματικοί στις τελικές προσπάθειες, ενώ χαρακτήρισε «εξαίρεση» αυτό που έγινε κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ίβηρα κόουτς στην συνέντευξη Τύπου μετά το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για:

Το ματς με τον ΠΑΟΚ με αυτογκόλ, 23 τελικές του Ολυμπιακού και δοκάρι και το εάν είναι μόνο ατυχία ή και έλλειψη ικανότητας της ομάδας στο να σκοράρει: «Καλησπέρα (σ.σ. στα ελληνικά). Σήμερα πραγματικά δεχθήκαμε γκολ από αυτογκόλ και χάσαμε ευκαιρίες. Δεν είχαμε ικανότητα στο να σκοράρουμε αλλά έπαιξε ρόλο και ο αντίπαλος τερματοφύλακας με πολύ καλές επεμβάσεις. Η ομάδα προσπάθησε και έδειξε το τι μπορεί να κάνει. Είμαι σίγουρος πως δεν θα υπάρξουν άλλες πολλές τέτοιες βραδιές. Δείχνουμε ποιότητα. Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο και είμαστε σίγουροι πως στα επόμενα ματς δεν θα υπάρχουν τέτοια αποτελέσματα».

Το τι γεύση του άφησε το ματς και με την στήριξη και το χειροκρότημα του κόσμου: «Δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος. Δεν είσαι ικανοποιημένος όταν χάνεις. Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις και η τύχη αλλά και εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ πιο αποτελεσματικοί στις τελικές προσπάθειες. Έχουμε την ευθύνη στο ότι δεν βάλαμε γκολ. Που δεν σκοράραμε. Είναι σπάνιο να είναι μία ομάδα τόσο ανώτερη σε ντέρμπι. Είναι ενθαρρυντικό το ότι παρουσιάζουμε ένα ποδόσφαιρο ανώτερο και ποιοτικό. Είναι η αρχή και το πρωτάθλημα θα το διεκδικούν οι ομάδες μέχρι τέλος. Αυτή η στήριξη του κόσμου λέει πολλά. Είμαστε ποιοτική ομάδα και είμαστε σίγουροι πως θα το ξεπεράσουμε γιατί από αύριο έχουμε να ετοιμάσουμε τον αγώνα με την Μίλαν»

Το τι καλύτερο μπορεί να περιμένει ο κόσμος από αυτόν τον Ολυμπιακό: «Είμαστε ο Ολυμπιακός. Είναι μία εξαίρεση αυτό που έγινε σήμερα. Παίξαμε πολύ καλά και ήμασταν ανώτεροι από έναν διεκδικητή του πρωταθλήματος. Αυτό το είδε ο κόσμος και το εκτίμησε. Επιμένω πως η ομάδα είναι σε καλό δρόμο. Θα συνεχίσουμε έτσι και θα μπορέσουμε να κάνουμε πράξη αυτά που θέλουμε. Είμαι σίγουρος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ