Τα δάκρυα του Βούκοβιτς και το ξέσπασμα του Γιαννιώτη

Τα δάκρυα του Βούκοβιτς και το ξέσπασμα του Γιαννιώτη

To10.gr αποκαλύπτει τι έγινε στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» με τους δύο παίκτες του Ολυμπιακού. Οι απαρηγόρητοι γονείς του «Βούκο», η συγνώμη και το ξέσπασμα του Γιαννιώτη και το «δεν φταίτε εσείς, όλοι μαζί χάσαμε, ψηλά το κεφάλι» της ομάδας.

Δεν είναι το πιο συνηθισμένο φαινόμενο να βλέπεις ένα θηρίο 1,95 μ. να λυγίζει. Είναι μια εικόνα που σίγουρα προκαλεί αίσθηση, έως και σε σοκάρει. Ο Γιάγκος Βούκοβιτς ήταν ο «μοιραίος» του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Το αυτογκόλ του ήταν αυτό που εν τέλει έκρινε την αναμέτρηση και έδωσε τη νίκη στους Θεσσαλονικείς. Και παράλληλη καταρράκωσε την ψυχολογία του διεθνούς Σέρβου κεντρικού αμυντικού. Ο οποίος δεν έκρυψε πόσο άσχημα ένιωσε. Όχι για το λάθος του. Αλλωστε λάθη πάντα θα γίνονται στο ποδόσφαιρο, αλλά γιατί αυτό το λάθος στέρησε από την ομάδα του τη νίκη.

Ο Βούκοβιτς δεν μιλιόταν στα αποδυτήρια. Μόλις οι συμπαίκτες του μπήκαν στον χώρο, ζήτησε συγνώμη από όλους. «Δεν φταίει σε τίποτε ο Ανδρέας. Εγώ έκανα λάθος και αναλαμβάνω την ευθύνη. Ζητάω συγνώμη από όλους», είπε στους Ερυθρόλευκους ο 30χρονος στόπερ, ενημερώνοντας άπαντες ότι θα βγει και δημόσια να πάρει την ευθύνη. Εκείνη τη στιγμή παρενέβη ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού. Ο Γιαννιώτης είπε στον Σέρβο ότι το λάθος ήταν κυρίως δικό του.

Αμέσως οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού και ο Καρεμπέ τους διέκοψαν και τους είπαν ότι κανείς δεν φταίει και πως «όλοι μαζί νικάμε και όλοι μαζί χάνουμε». Μάλιστα, τους ζήτησαν να ξεχάσουν ό,τι έγινε, επισημαίνοντας ότι το ένα λάθος στην άμυνα δεν ήταν μεγαλύτερο από τα πολλά στην επίθεση, όπου χάθηκαν κραυγαλέες ευκαιρίες. Με την παρέμβαση του συνόλου να μην βελτιώνει, ωστόσο, την ψυχολογία τους.

Με τον «Βούκο» να έχει έναν λόγο παραπάνω, καθώς στην Αθήνα βρίσκονται αυτές τις ημέρες οι γονείς του. Ηρθαν για να τον δουν αγωνιζόμενο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τον είδαν να έχει την πιο άτυχη στιγμή της καριέρας του στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, ο… συνδυασμός γεγονότων (λάθος, ήττα, παρουσία γονέων) έκανε τον στόπερ του Ολυμπιακού να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του ακόμη και στο πάρκινγκ του Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ένα δακρυσμένο βουνό, δεν είναι μια εικόνα που συναντάς συχνά. Με τους γονείς του να έχουν την ίδια ψυχολογική φόρτιση και να κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση.

Από την πλευρά του ο Γιαννιώτης ξέσπασε στα αποδυτήρια. Οχι με ακρότητες, αλλά με εμφανή την εικόνα της στενοχώριας και της απογοήτευσης. «Δεν τρελαίνομαι για το λάθος. Εκανα και θα κάνω πολλά ακόμη, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Με τρελαίνει γιατί χάσαμε αυτό το παιχνίδι, έτσι όπως το χάσαμε», έλεγε αποχωρώντας από το γήπεδο. Σημειώνοντας, ωστόσο, ότι «τώρα πρέπει να πάμε να πάρουμε αποτέλεσμα στο Μιλάνο και να νικήσουμε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Για να εξιλεωθούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ