Υποκλίθηκε στον κόσμο του Αρη ο Καρυπίδης (vid)

Υποκλίθηκε στον κόσμο του Αρη ο Καρυπίδης (vid)

Το αφεντικό των Κιτρίνων εντυπωσιάστηκε από τη φοβερή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Αρη στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Μία ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε το βράδυ της Κυριακής ο Αρης, με τους Κιτρινόμαυρους να κερδίζουν εντός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης με 2-0. Οι φίλαθλοι του συλλόγου σε ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα και βοήθησαν την αγαπημένη τους ομάδα να φτάσει στο τρίποντο της νίκης. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο κόσμος πανηγύρισε μαζί με τους παίκτες τη νέα επιτυχία της ομάδας και όλοι μαζί έδωσαν ραντεβού για το επόμενο εντός έδρας ματς του Αρη.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Θόδωρος Καρυπίδης, με ανάρτησή του στα social media υποκλίθηκε στους οπαδούς του Αρη, οι οποίοι χθες το βράδυ στάθηκαν δίπλα στον Πάκο Ερέρα και τους παίκτες του και τους έδωσαν ώθηση στο παιχνίδι με τους Αρκάδες. Συγκεκριμένα, το αφεντικό της «κίτρινης» ΠΑΕ ανέβασε βίντεο από τις κερκίδες του Βικελίδης και το συνόδευσε με την παρακάτω λέξη: «Vamos»!

Δείτε την ανάρτησή του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Vamos??????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TLK Aris F.C (@theodorkaripidis) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ