Μήνυμα Μαρτίνς στους παίκτες: «Ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε»

Μήνυμα Μαρτίνς στους παίκτες: «Ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έστειλε το μήνυμα στους παίκτες του. Βγήκε μπροστά και ζήτησε από τους ερυθρόλευκους να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά. Η εμπιστοσύνη του Πορτογάλου στην ομάδα και η προετοιμασία για τα μεγάλα παιχνίδια με Μίλαν και ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που έχουν κάνει οι ερυθρόλευκοι από το ξεκίνημα του καλοκαιριού. Οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν όμως από τον δικέφαλο του Βορρά, λόγω του αυτογκόλ του Βούκοβιτς και των πολλών χαμένων ευκαιριών από τους Πειραιώτες. Δείγμα της απίστευτης ατυχίας του Ολυμπιακού στο ματς.

Οι ερυθρόλευκοι όμως είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά και να συνεχίσουν πάνω στο πλάνο που δουλεύουν από τον περασμένο Ιούνιο. Με σωστή ποδοσφαιρική βάση και δημιουργική φιλοσοφία, για την παρουσίαση μιας νέας ομάδας που θα προσφέρει ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού, Πέδρο Μαρτίνς είναι αυτός που έδωσε το σύνθημα στους παίκτες του Ολυμπιακού, λίγα λεπτά μετά το τέλος του ντέρμπι. Ο Πορτογάλος φρόντισε να στείλει μήνυμα εμπιστοσύνης στην ομάδα του, δείχνοντας στους ερυθρόλευκους πόσο πιστεύει στο πλάνο που ακολουθούν από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

«Ψηλά το κεφάλι, συνεχίζουμε όλοι μαζί» είπε αρχικά στους παίκτες του Ολυμπιακού ο 48χρονος τεχνικός και συνέχισε. «Δεν έχω κανένα παράπονο από την προσπάθεια σας. Συνεχίζουμε την δουλειά μας και θέλω να ξέρετε ότι σας έχω μεγάλη εμπιστοσύνη. Κοιτάζουμε ήδη τα επόμενα ματς».

Ο Μαρτίνς δείχνει με τα όσα είπε στους παίκτες του πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του Ολυμπιακού. Και το είπε όχι απλά για ν’ ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του. Το είπε γιατί το πιστεύει και αυτό είναι χωρίς αμφιβολία πολύ σημαντικό. Ο κόουτς των ερυθρόλευκων άλλωστε είναι αυτός που γνωρίζει καλύτερα απ’ τον καθένα την δουλειά που έχει γίνει στην ομάδα του. Και δεν υπάρχει κάποιος που να μην είδε την ξεκάθαρη ανωτερότητα του Ολυμπιακού στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Οι Πειραιώτες συνεχίζουν λοιπόν την προετοιμασία τους για τα δύο σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν. Πήγαν το απόγευμα στο Ρέντη για προπόνηση και ο Μαρτίνς ζήτησε να αφοσιωθούν στο παιχνίδι με την Μίλαν. Ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας του Πειραιά σχεδιάζει αλλαγές στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού και στην προπόνηση της Τρίτης αναμένεται να φανερώσει τα πλάνα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ