ΠΑΟΚ : Πάει για τρεις μεταγραφές τον Γενάρη

ΠΑΟΚ : Πάει για τρεις μεταγραφές τον Γενάρη

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.g» ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί τον Γενάρη για τρεις μεταγραφές, επιθετικό, αριστερό μπακ και αμυντικό χαφ.

ΠΑΟΚ, χωρίς μεταγραφές δεν γίνεται, έτσι και αυτόν τον Γενάρη η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα προχωρήσει σε μια περαιτέρω ενίσχυση, καθώς τα κενά του καλοκαιριού δεν έχουν καλυφθεί. Ο Dικέφαλος του Βορρά, σύμφωνα με πληροφορίες, θα αποκτήσει τρεις ποδοσφαιριστές που θα δώσουν περισσότερες λύσεις στα χέρια του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό από τους ανθρώπους που επιμελούνται τις μεταγραφικές αναζητήσεις του ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου θα αποκτηθούν ένας επιθετικός, ένα αριστερό μπακ και ένας μέσος που θα μπορεί να παίξει ως 6αρι, αλλά και 8αρι.

Όσον αφορά την αναζήτηση του επιθετικού, οι ιθύνοντες του Dικεφάλου του Βορρά, θέλουν να φέρουν στην Τούμπα έναν που θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Πρίγιοβιτς, ούτως ώστε αν χρειαστεί να παίξουν και ως δίδυμο. Ο σέντερ φορ που αναζητά ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που θα μπορεί να έχει περισσότερη συμμετοχή στο παιχνίδι της ομάδας και να κινηθεί εκτός περιοχής.

Σχετικά με τον αριστερό μπακ, το ιδανικό προφίλ θα ήταν ένας νέος Μάτος αλλά κάτι τέτοιο δύσκολο βρίσκεις στην αγορά και μάλιστα Γενάρη μήνα. Υπάρχουν περιπτώσεις αλλά θα χρειαστεί μια ακόμα οικονομική υπέρβαση από πλευράς Ιβάν Σαββίδη, που έχει αποδείξει πως είναι αποφασισμένος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Λεβέκ που αποκτήθηκε το καλοκαίρι για να βοηθήσει τον Λέοβατς είναι νοκ άουτ από το ξεκίνημα της χρονιάς, ενώ ο Κροάτης δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή καλή χρονιά που έκανε.

Η τρίτη μεταγραφή που αναμένεται να γίνει είναι αυτή του μέσου. Γι’ αυτή την θέση αναζητούν έναν ποδοσφαιριστή δυναμικό και συνάμα καλό χειριστή της μπάλας. Μέχρι στιγμής οι παίκτες που αγωνίζονται σ’ αυτή την θέση, πλην του Μαουρίσιο δεν έχουν βοηθήσει όσο θα ήθελαν στην Τούμπα και αναμένεται να υπάρχουν αλλαγές στην σύνθεση των παικτών της μεσαίας γραμμής στο ρόστερ.

Για την ώρα δεν έχουν εντοπίσει κάποιον παίκτη που να τους έχει κάνει κλικ. Η αναζήτηση έχει αρχίσει κυρίως στην αγορά της Κεντρικής Ευρώπης, αλλά και της Ρωσίας καθώς υπάρχουν παίκτες που ολοκληρώνονται τα συμβόλαια τους. Ωστόσο η Λατινική Αμερική δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη εκεί όπου ο ΠΑΟΚ έχει πρόσβαση με τους Κοντρέρας και Λίνο. Σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις καθώς στην Τούμπα θέλουν οι παίκτες που θα αποκτηθούν να έρθουν όσο το δυνατόν για να ενσωματωθούν με την ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ