Μιλάει με τη Λας Πάλμας για την απόκτηση του Γκαρσία ο Άρης

Μιλάει με τη Λας Πάλμας για την απόκτηση του Γκαρσία ο Άρης

Ο Ματέο Γκαρσία έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με τις εμφανίσεις του στον Άρη και οι κίτρινοι έχουν ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με τη Λας Πάλμας προκειμένου να αποκτήσουν τα δικαιώματά του.

Ο Άρης έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη φετινή σεζόν στη Super League έχοντας μάλιστα για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ματέο Γκαρσία. Ο Αργεντινός έχει ξεχωρίσει με τα χρώματα των κίτρινων πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις κι έχει κερδίσει τον κόσμο της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ο Γκαρσία σε 6 ματς μετρά 4 γκολ και 2 ασίστ, ενώ έχει κερδίσει δύο πέναλτι κι έχει σημαδέψει μια φορά το δοκάρι, και γενικότερα κάνει τη διαφορά στο επιθετικό κομμάτι για τον Άρη.

Οι άνθρωποι των κίτρινων θέλουν να κρατήσουν τον Αργεντινό στο ρόστερ και τη νέα σεζόν, καθώς ο παίκτης έχει παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού από τη Λας Πάλμας. Η ρήτρα που έχει μπει στο συμβόλαιο του Γκαρσία είναι της τάξεως των τριών εκατομμυρίων ευρώ και η διοίκηση του Άρη έχει ξεκινήσει ήδη τις πρώτες συζητήσεις με την ομάδα των Κανάριων Νήσων προκειμένου να κατεβάσει τη ρήτρα.

Ο Άρης είναι διατεθειμένος να πληρώσει για να αποκτήσει έναν εξαιρετικό 22χρονο ποδοσφαιριστή όμως δεν πρόκειται να καταβάλει ένα τόσο μεγάλο ποσό, με αποτέλεσμα να έχει προκαταρκτικές επαφές με την πλευρά της Λάς Πάλμας. Φυσικά η περίπτωση του Ματέο Γκαρσία δεν είναι εύκολη, καθώς ο προπονητής της ισπανικής ομάδας, Μανόλο Χιμένεθ παρακολουθεί την πορεία του Αργεντινού και τη βελτίωση του και πιθανότατα να μην συναινέσει στην παραχώρηση των δικαιωμάτων του στον Άρη το επόμενο καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ