Πασχαλάκης: «Είμαστε μία οικογένεια στον ΠΑΟΚ»

Πασχαλάκης: «Είμαστε μία οικογένεια στον ΠΑΟΚ»

Ο τερματοφύλακας του Δικέφαλου μίλησε για το μυστικό της επιτυχίας της ομάδας.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ στο διπλό επί του Ολυμπιακού με 1-0 μέσα στο Καραϊσκάκη, καθώς κράτησε ανέπαφη την εστία του στις ευκαιρίες των ερυθρόλευκων.

Σε δηλώσεις του μίλησε για το μυστικό της επιτυχίας του Δικέφαλο, για τον εαυτό του, για τον Λουτσέσκου αλλά και για άλλα θέματα της ομάδας.

Για το αν αυτή ήταν η καλύτερη του εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ και τον έντονο πανηγυρισμό του: «Όλοι μεταξύ μας έχουμε πολύ καλές σχέσεις και έχουμε φτιάξει ένα εξαιρετικό κλίμα, είμαστε μια οικογένεια και φυσικά και θα πανηγυρίσουμε μαζί με όσους βρίσκονται σε αυτή την ομάδα .Δεν νιώθω ότι ήταν η πιο καλή μου εμφάνιση, αλλά πιστεύω ότι ήταν μια πολύ σημαντική εμφάνιση, πιστεύω να συνέβαλα και εγώ τα μέγιστα να πάρουμε αυτούς τους τρεις βαθμούς και να μπορέσουμε να είμαστε μέσα στον στόχο μας».

Για τον Λουτσέσκου που δήλωσε ότι τον αγαπάει και τον στηρίζει: «Ο κόουτς μου έχει δείξει έμπρακτα την εμπιστοσύνη του και τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Νομίζω ότι στην πορεία μας θα υπάρχουν και οι καλές στιγμές και οι δύσκολες. Πρέπει να υπάρχει διάρκεια σε ένα σύνολο, να υπάρχει ο ίδιος ζήλος, πρέπει να δουλεύει καθημερινά για να βελτιώνει τις αδυναμίες του και αυτό θα δείξει το τι θέλω να κάνω. Ότι αδυναμίες έχω θέλω να τις βελτιώνω κάθε εβδομάδα και να μπορώ να παίξω καλύτερα στο επόμενο παιχνίδι».

Για την εικόνα του αγκαλιά με τον Σκιαθίτη πριν την έναρξη του αγώνα: «Είναι νομίζω ο πιο σημαντικός άνθρωπος που γνωρίζω στο γήπεδο. Με βοηθάει πάρα πολύ και στο ψυχολογικό κομμάτι και στο αγωνιστικό κομμάτι, λέμε τα δικά μας, κυρίως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, δεν πρέπει να μας αποσπάνε την προσοχή αυτά που γίνονται έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Θέλω να είμαι συγκεντρωμένος, θέλω να είμαι εκεί και η στήριξη του με βοηθάει».

Για τα εξωαγωνιστικά θέματα και αν τους επηρεάζουν: «Δεν ξέρω τι να πω πάνω σε αυτό. Οι συγκυρίες είναι τέτοιες. Τώρα πάνω στο δικό μου θέμα, η αντίδραση μου όπως έχω ξαναναφέρει δεν ήταν και η πιο σωστή, αλλά πάνω στην ένταση του παιχνιδιού έτσι πανηγυρίζω σε όλα τα γκολ μας, ανεξαρτήτως τι είπα, γιατί αυτό που είπα φάνηκε στην κάμερα σαν να το είπα αλλιώς. Δεν είναι όμορφο, αλλά προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά».

Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του που δεν ήταν η καλύτερη: «Νομίζω ότι αδυναμίες είχαμε και από αύριο κιόλας θα φροντίσει ο προπονητής μας να μας επιστήσει την προσοχή μας σε ορισμένα κομμάτια και στα στατικά αλλά και μέσα στη ροή του παιχνιδιού. Είναι ο αρμόδιος για να προσπαθήσει να μας βοηθήσει σε αυτά τα κομμάτια και πιστεύω να το κάνουμε».

Για το αν πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να κληθεί στην Εθνική: «Δεν ξέρω αν ήρθε η ώρα αλλά προσπαθούμε γι’ αυτό κιόλας».

Για την καλύτερη του φάση στον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Αυτή στην αρχή. Γιατί αν φάμε γκολ πολύ νωρίς μετά τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα».

Για το ποια φάση είχε τον μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας: «Δεν θυμάμαι καλά τις φάσεις, ήταν αρκετές και δεν τις θυμάμαι καλά. Αυτή στο τέλος με το πλασέ ήταν αρκετά δύσκολη».

Για την στοχοποίηση του από την κερκίδα και το αν η εμφάνιση του ήταν η καλύτερη απάντηση: «Νομίζω ναι. Ήταν η καλύτερη απάντηση η νίκη που κάναμε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ απάντησα αν και δεν ήταν σωστό, τώρα απαντήσαμε με τη νίκη μας».

Για τον ορισμό ξένων διαιτητών: «Νομίζω είναι κρίμα να πω κάτι γι’ αυτό γιατί είναι σαν να μειώνω τους Έλληνες διαιτητές. Βέβαια τα αποτελέσματα άλλα δείχνουν. Δείχνουν ότι δεν κάνει πολλά λάθη ο ξένος διαιτητής. Πιστεύω ότι με το VAR θα αλλάξουν όλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ