Το ρεκόρ του Πασχαλάκη και το νέο του συμβόλαιο

Το ρεκόρ του Πασχαλάκη και το νέο του συμβόλαιο

Μόλις τρεις ήττες μετράει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Αστέρα Τρίπολης, Μπενφίκα και Τσέλσι από την ημέρα που ανέλαβε να υπερασπιστεί την εστία του ΠΑΟΚ. Ο 29χρονος τερματοφύλακας λίαν συντόμως θα κληθεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Ασπρόμαυρους.

Ένα απίστευτο ρεκόρ έχει δημιουργήσει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο 29χρονος πορτιέρο που ήταν ο MVP του αγώνα στο Καραϊσκάκη, έχει ένα εντυπωσιακό ποσοστό νικών από την στιγμή που κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία του Δικεφάλου. Το συγκεκριμένο ποσοστό προκύπτει από ένα σύνολο 21 αναμετρήσεων για την Super League. Σε αυτές ο «Δικέφαλος» μετράει 20 νίκες και μόλις μία ήττα (από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ενώ στην Ευρώπη μετράει τρεις νίκες (Βασιλείας και Σπαρτάκ), μια ισοπαλία (ο επαναληπτικός με τη Σπαρτάκ και το 1-1 στο Νταλουζ με τη Μπενφίκα) και δύο ήττες (ο επαναληπτικός με τους Πορτογάλους στην Τούμπα και η ήττα από την Τσέλσι).

Αν δούμε το ποσοστό του Πασχαλάκη στις εγχώριες διοργανώσεις (σε 28 ματς μετράει 27 νίκες) φτάνει το 96,4% στις νίκες. Σε 21 αναμετρήσεις, ο 29xpovos γκολκίπερ έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του 16 φορές. Φύλακας-άγγελος του Δικεφάλου σε συνολικά 35 αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ (σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη), μετράει 30 νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Η σούπερ εμφάνιση του υψηλόσωμου γκολκίπερ οδήγησε τον Ιβάν Σαββίδη και τους συνεργάτες του να πάρουν την οριστική απόφαση για την έναρξη των διαπραγματεύσεων για το νέο συμβόλαιο συνεργασίας. Οι συζητήσεις θα αρχίσουν, αφού πρώτα ολοκληρωθούν οι επαφές με τους παίκτες που τα συμβόλαιά τους λήγουν το καλοκαίρι του 2019. Θυμίζουμε ότι το τρέχον συμβόλαιο του Πασχαλάκη ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2019, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τις 200.000 ευρώ, ενώ η ρήτρα αποδέσμευσης είναι στα 5 εκατ. ευρώ. Με το νέο συμβόλαιο που θα κληθεί να υπογράψει θα δει και ένα τριπλασιασμό των αποδοχών του, ενώ θα υπάρξει και μεγαλύτερη ρήτρα αποδέσμευσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ