ΠΑΟΚ: «Χρυσώνουν» το καλύτερο αμυντικό δίδυμο

ΠΑΟΚ: «Χρυσώνουν» το καλύτερο αμυντικό δίδυμο

Με το στυλό στο χέρι είναι οι Φερνάντο Βαρέλα και Άνχελ Κρέσπο για να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια με τον ΠΑΟΚ με το καλύτερο αμυντικό δίδυμο του ελληνικού πρωταθλήματος να συνεχίζει μέχρι το 2021.

Μετά τις συζητήσεις με την πλευρά του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, όπως ενημερωθήκατε αποκλειστικά από to10.gr, σειρά παίρνουν οι Βαρέλα και Κρέσπο. Τα συμβόλαια και των δύο παικτών ολοκληρώνονται (επίσης) τον ερχόμενο Ιούνιο και πρόθεση της διοίκησης του ΠΑΟΚ είναι να ανανεώσουν οι δύο παίκτες σύντομα. Επίσης είναι επιθυμία και μάλιστα εκφρασμένη των δύο κεντρικών αμυντικών, να συνεχίσουν την θητεία τους στην Τούμπα

Ο Δικέφαλος, με εντολή Ιβάν Σαββίδη, τις επόμενες ώρες θα μπει στις τελικές συζητήσεις με το καλύτερο αμυντικό δίδυμο του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να κλείσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μαζί τους για να μπορέσουν να ασχοληθούν και με τις άλλες ανανεώσεις που είναι λίγο πιο δύσκολες. Οι ασπρόμαυροι με τους Κρέσπο και Βαρέλα, έχουν κάνει ήδη μια πολύ σημαντική προεργασία που τους δίνει το δικαίωμα από τώρα να νιώθουν ήρεμοι.

Ο Ισπανός αυτή την στιγμή έχει ετήσιες απολαβές που φτάνουν τις 500.000 ευρώ, ενώ με το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει θα δει μια γενναία αύξηση στις αποδοχές του που θα φτάσουν στις 800.000 ευρώ. Ο Κρέσπο, τα τελευταία δύο χρόνια έχει κάνει μια αλματώδη προσπάθεια. Είναι ένα πολυεργαλείο στα χέρια του Ράζβαν Λουτσέσκου που μπορεί να παίξει και αριστερό μπακ. Κάτι που έκανε με σχετική ευκολία στα ευρωπαϊκά παιχνίδια μετά το τραυματισμό του Βιεϊρίνια.

Ο Φερνάντο Βαρέλα που έχει ετήσιες απολαβές που φτάνουν τις 700.000 ευρώ θα υπογράψει ένα ηγεμονικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ που θα ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ. Οι Θεσσαλονικείς, όπως με τον Κρέσπο, έτσι και με τον Βαρέλα θέλουν να ανταμείψουν την πορεία του, αλλά και την αγωνιστική του συνέπεια. Το «Θηρίο», όπως τον έχει ονομάσει ο Γιώργος Σαββίδης, έχει πάρει και το «οκ» της οικογένειας του που θέλουν να μείνουν Ελλάδα και ειδικά ο μεγαλύτερος υιός που έχει δεθεί πολύ με τον ΠΑΟΚ. Τις τελικές συζητήσεις έχει αναλάβει ο διευθυντής ανάπτυξης του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μάριο Μπράνκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ