«Πονοκέφαλος» για τις θλάσεις

«Πονοκέφαλος» για τις θλάσεις

Ο Πόνσε έγινε ο 7ος Κιτρινόμαυρος που ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό.

Ο Εζέκιελ Πόνσε αποχώρησε τραυματίας από το ματς με την Μπενφίκα και θα απουσιάσει τουλάχιστον από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, καθώς έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο. Ο Αργεντινός φορ είναι σημαντική απουσία για την ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι, ωστόσο αυτό που προκαλεί προβληματισμό είναι πως πρόκειται για τον 7ο μυϊκό τραυματισμό της σεζόν και είμαστε ακόμα… αρχές Οκτώβρη!

Η Ένωση από το ξεκίνημα της χρονιάς έχει χάσει με θλάση τους Τσιγκρίνσκι, Αλμπάνη, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλο, Γκάλο και Άλεφ, με άλλους να έχουν μείνει περισσότερο και άλλο λιγότερο διάστημα εκτός δράσης. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που προκαλεί προβληματισμό και δημιουργεί ζητήματα στην ΑΕΚ. Μιας και η Ένωση δεν έχει το περιθώριο να στερείται βασικούς ποδοσφαιριστές της, τη στιγμή μάλιστα που οι υποχρεώσεις της λόγω Τσάμπιονς Λιγκ είναι αυξημένες.

Αν συνυπολογίσουμε στους παραπάνω τραυματισμούς και εκείνους των Μπογέ (σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών), Λόπες (ρήξη χιαστού) και τώρα του Οικονόμου (κάκωση γλουτιαίου) γίνεται αντιληπτό πως η Ένωση έχει «χτυπηθεί» άσχημα από το ξεκίνημα της σεζόν, αδυνατώντας μέχρι στιγμής να δώσει πλήρης έστω και ένα ματς!

Η ατυχία είναι σίγουρα ένας παράγοντας που σε αυτές τις περιπτώσεις παίζει τον ρόλο του. Ωστόσο, η συχνότητα των τραυματισμών στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο και δη των μυϊκών, αποτελεί θέμα που χρειάζεται επίλυση. Καθώς είναι ξεκάθαρο πως η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει κάθε τρεις και λίγο βασικά γρανάζια της μηχανής της, των οποίων η απουσία είναι δύσκολο να καλυφθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ