Σκόνδρας: «Ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα για τον τίτλο»

Σκόνδρας: «Ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα για τον τίτλο»

Ο πρώην άσος του Δικέφαλου και νυν της Λαμίας μίλησε για το φετινό πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Σκόνδρας επέστρεψε φέτος στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Λαμία μετά από 1,5 χρόνο στη Χάμιλτον στη Σκωτία. Ο πρώην αμυντικός και του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στον φετινό Δικέφαλο, τον οποίο έχρισε φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μιλώντας στον «Fair Play FM» αρχικά θυμήθηκε το προηγούμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στη Λευκορωσία (πριν το αυριανό με την Μπάτε Μπορίσοφ) απέναντι στην Ντιναμό Μίνσκ τον Νοέμβριο του 2014, στο οποίο είχε αγωνιστεί και ο ίδιος και είπε: «Το παιχνίδι τότε ήταν στα μέσα του χειμώνα. Είχε πάρα πολύ κρύο. Αλλά τώρα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Είναι άλλο παιχνίδι και σίγουρα εντελώς διαφορετικός ο ΠΑΟΚ. Τότε είχαμε δυσκολευτεί περισσότερο από το κρύο παρά από τον αντίπαλο. Είχε μείον 12 βαθμούς κελσίου στο γήπεδο. Κερδίσαμε, αλλά όλες αυτές οι ομάδες θέλουν προσοχή».

Για το γήπεδο που θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ: «Το γήπεδο είναι αρκετά καλό. Είναι ένα ευρωπαϊκό γήπεδο. Νομίζω ότι οι ποδοσφαιριστές προσαρμόζονται στο γήπεδο που παίζουν. Θα πρέπει να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά οι παίκτες του ΠΑΟΚ και να κερδίσουν. Από εκεί και πέρα το γήπεδο παίζει μικρό ρόλο. Το σημαντικότερο ρόλο παίζει η ετοιμότητα».

Για το ποδόσφαιρο στη Λευκορωσία:« Νομίζω στηρίζεται στη δύναμη. Γενικά παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Κάθε ομάδα που πηγαίνει εκεί θα πρέπει να προσαρμοστεί με τις καιρικές συνθήκες. Εάν ο ΠΑΟΚ παίξει το ποδόσφαιρο που παίζει, δεν έχει κάτι να φοβηθεί».

Για το φετινό πρωτάθλημα είπε: «Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Στην κορυφή είναι τρεις ομάδες. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί αυτή την στιγμή άλλα θέλει μια σταθερότητα, το πρωτάθλημα δεν τελειώνει την πέμπτη αγωνιστική. Θα πρέπει να παίρνει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να είναι προσγειωμένος. Θέλει σκληρή δουλειά και κόπο για να πάρεις το πρωτάθλημα».

Για τον ΠΑΟΚ τόνισε: «Φαίνεται η δουλειά που γίνεται. Η διοίκηση διαχειρίζεται τα πράγματα διαφορετικά. Ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερος. Ο κύριος Σαββίδης έχει βάλει πολλά χρήματα και έχει καταλάβει τι χρειάζεται για να πάρει το πρωτάθλημα. Έχει κερδίσει δυο ντέρμπι στη σειρά ο ΠΑΟΚ και αυτό τον κάνει φαβορί».

Για τον Ολυμπιακό: «Είναι μια καινούργια ομάδα. Έχει πολλά νέα πρόσωπα και νέο προπονητική πορεία και ο χρόνος θα δείξουν. Το πρωτάθλημα θα το πάρει η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη».

Για τις ομάδες που θα παλέψουν για την έξοδο στην Ευρώπη: «Ο Άρης έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Ο Ατρόμητος και αυτός δείχνει σοβαρός. Από εκεί και πέρα η διαφορές είναι μικρές από τις θέσεις 6 μέχρι 10 στον βαθμολογικό πίνακα».

Για την Λαμία:« Έχουμε μια νέα ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα. Είχαμε ένα αρκετά δύσκολο πρόγραμμα. Νομίζω η ομάδα θα είναι καλύτερη με τον καιρό.. Υπάρχει πολύς δρόμος στο πρωτάθλημα. Κάποιες ομάδες δεν ξεκίνησαν καλά. Άλλα είναι νωρίς να μιλάμε για υποβιβασμό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ