Άρης : Ατομικό ο Βέλεθ, το βράδυ η μαγνητική

Άρης : Ατομικό ο Βέλεθ, το βράδυ η μαγνητική

Η αποστολή του Άρη για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (06/10, 18;15) θα ανακοινωθεί αύριο.

Ο Φραν Βέλεθ, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους, ακολούθησε σήμερα (04/10) ατομικό πρόγραμμα. Ο Ισπανός στόπερ το βράδυ αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική, δύσκολα όμως θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον Πανιώνιο (06/10, 18:15). Στον αντίποδα, ο Μπάμπης Παυλίδης προπονήθηκε κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Άρη. Η αποστολή για το προσεχές ματς θα ανακοινωθεί μετά την αυριανή πρωινή προπόνηση και θα ταξιδέψει αεροπορικώς για την Αθήνα το απόγευμα της ίδια μέρας.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει αναλυτικά:

«Με την προπόνηση που θα γίνει αύριο το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης (06/10, 18:15), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα με την ομάδα της Ν. Σμύρνης (η αποστολή θα πετάξει το απόγευμα για την Αθήνα).

Σήμερα, Πέμπτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Ο Μπάμπης Παυλίδης ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο 24ώρο και προπονήθηκε κανονικά.

Ο Φραν Βέλεθ, που ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα, το βράδυ θα κάνει μαγνητική στους οπίσθιους μηριαίους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ