Μουνιέ σε Μακέντα: «Είσαι ο… βομβιστής μας!» (pic)

Μουνιέ σε Μακέντα: «Είσαι ο… βομβιστής μας!» (pic)

Το μήνυμα του Γάλλου μεσοεπιθετικού στην πρώτη ανάρτηση του Ιταλού επιθετικού στα social media – Αποθέωση για το 27χρονο, που κάνει το restart του στο Τριφύλλι.

Το πρώτο του μήνυμα στον νέο του λογαριασμό στο Instagram ανάρτησε ο Φεντερίκο Μακέντα, με τον συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, Αντονι Μουνιέ, να υποκλίνεται στην εκτελεστική δεινότητα του Ιταλού. Ο 27χρονος ανέβασε μια φωτογραφία του με τη φανέλα του Τριφυλλιού και τη συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Κάνω restart εδώ, γνωρίζοντας από που ήρθα, το ποιος είμαι αλλά και το ποιος θέλω να γίνω».

Οι συμπαίκτες του μόλις αντιλήφθηκαν ότι άνοιξε λογαριασμό στα social media άρχισαν να τον ακολουθούν στο Instagram, με τον Αντονι Μουνιέ να τον αποθεώνει και να τον χαρακτηρίζει ως βομβιστή! «Επιτέλους έφθασε ο βομβιστής μας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γάλλος μεοσεπιθετικός.

Το κλίμα στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού είναι εξαιρετικό και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα και από τις αναρτήσεις των παικτών του Τριφυλλιού στα social media. Οι Πράσινοι είναι μια οικογένεια και αυτό πιστώνεται εν πολλοίς και στον Γιώργο Δώνη.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ