Καλαφάτης: «Στην κηδεία των οπαδών του ΠΑΟΚ έκλαιγαν μέχρι και τα κεραμίδια»

Καλαφάτης: «Στην κηδεία των οπαδών του ΠΑΟΚ έκλαιγαν μέχρι και τα κεραμίδια»

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Καλαφάτης, με αφορμή 19 χρόνια από το δυστύχημα των Τεμπών υποστήριξε πως εκείνη την αποφράδα ημέρα έκλαιγε όλη η Ελλάδα.

Το πρώην στέλεχος του Δικεφάλου και νυν βουλευτής, Σταύρος Καλαφάτης μίλησε γα το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, αλλά και για την επικείμενη παραχώρηση του περιβάλλοντα χώρου της Τούμπας στον ΠΑΟΚ στο «Μετρόπολις».

Για το πότε έμαθε για το δυστύχημα: «Πέρασαν 19 χρόνια από εκείνη την αποφράδα ημέρα, ενημερώθηκε στις 5 το πρωί από γνωστό συνδεσμίτη και ανέλαβα το θλιβερό έργο να διεκπεραιώσω τα πρώτα, μετακίνηση τραυματισμένων στα νοσοκομεία και να δω από πρώτο χέρι το κακό που είχε βρει την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Έκλαιγε και κλαίει όλη η Ελλάδα, θυμάμαι την ημέρα της κηδείας στην πλατεία της Μενεμένης, έκλαιγαν μέχρι και τα κεραμίδια. Είναι σημαδιακή αυτή η μέρα και οφείλουμε να κρατάμε ζωντανή τη μνήμη αυτών των παιδιών. Αυτές οι στιγμές δεν θα σβήσουν ποτέ από τη μνήμη μας. Τι αξία έχει μια νίκη και μία ήττα, μπροστά στην ανθρώπινη ζωή; Εγώ χρωστάω πολλά στην ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια, από εκεί ξεκίνησα. Πρέπει η Πολιτεία να αποτίσει φόρο τιμής στα παιδιά αυτά».

Για την παραχώρηση του περιβάλλοντα χώρου της Τούμπας: «Έχω καταθέσει ερώτηση για το πότε θα περάσει αυτή η τροπολογία, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι. Αν δεν μου απαντήσει ο αρμόδιο Υπουργός μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα καταθέσω επίκαιρη ερώτηση και θα αναγκαστεί να έρθει ο Υπουργός στη Βουλή να απαντήσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ