Μπαίνει στην ΠΑΕ και βάζει το πρώτο 1.000.000 € ο Παϊρότζ

Μπαίνει στην ΠΑΕ και βάζει το πρώτο 1.000.000 € ο Παϊρότζ

Ο Ταϊλανδός έδωσε την υπόσχεσή του στον Γιάννη Αλαφούζο σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δύο τους κι αν όλα πάνε καλά θα βάλει σήμερα 1 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό.

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ και ο Γιάννης Αλαφούζος είχαν τηλεφωνική επικοινωνία με τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού να ενημερώνεται από τον Ταϊλανδό πως έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες διαδικασίες για να κατατεθούν τα πρώτα χρήματα στους πράσινους. Στο τριφύλλι έχει προκηρυχθεί Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 10 εκατ. ευρώ και ο Παϊρότζ σύμφωνα με όσα έχει πει με τον Αλαφούζο θα βάλει 2,5 εκατ. ευρώ μέχρι τις 15 Οκτώβρη.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Ταϊλανδός επενδυτής αν τηρήσει την υπόσχεση του θα πρέπει να βάλει σήμερα στην ΠΑΕ περίπου ένα εκατ. ευρώ προκειμένου να ξεκινήσει και επίσημα η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών προς εκείνον. Αν πράγματι ο Παϊρότζ καταθέσει τα χρήματα στον Παναθηναϊκό τότε θα είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για να αποχωρήσει ο Γιάννης Αλαφούζος από την ΠΑΕ και να μπει ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας στο τριφύλλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ