Με Γκάμα η αποστολή του Άρη για Νέα Σμύρνη

Με Γκάμα η αποστολή του Άρη για Νέα Σμύρνη

Αποφασισμένος να σφίξει τα δόντια και να παίξει ο Πορτογάλος του Αρη, έπεισε τον Πάκο Ερέρα, που τον συμπεριέλαβε στους 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για το αυριανό ματς με τον Πανιώνιο (06/10,18:15).

Η προετοιμασία του Άρη για την αυριανή αναμέτρηση του πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο (06/10, 6.15 μ.μ.) ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση. Στη συνέχεια, ο Πάκο Ερέρα έκανε γνωστά τα 18 ονόματα των παικτών που επέλεξε για την αποστολή, που θα ταξιδέψει αεροπορικώς το απόγευμα για την Αθήνα, και μεταξύ αυτών βρίσκεται και εκείνο του Μπρούνο Γκάμα. Ο Πορτογάλος ακολουθεί τις τελευταίες μέρες ατομικό πρόγραμμα, καθώς υπέστη κάταγμα χόνδρου αριστερού πλευρικού τόξου στο ματς Κυπέλλου της Τούμπας, και αναμένεται να είναι πλήρως έτοιμος μετά τη διακοπή της Super League.

Η ενημέρωση της κίτρινης ΠΑΕ αναφέρει αναλυτικά :

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης (06/10, 18:15), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος “Super League Σουρωτή” της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Πάκο Ερέρα, ανακοίνωσε την αποστολή (το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Cuesta, Καντιμοίρης, Mateo Garcia, Bruno Gama, Colazo, Hugo Souza, Diguiny, Basha, Menendez, Younes, Matilla, Mavraj, Martinez, Δεληζήσης, Ναζλίδης, Σιώπης, Τζανακάκης, Κωνσταντινίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ