Καραπαπάς: «Κάτω τα χέρια από τον Μαρτίνς» (pic)

Καραπαπάς: «Κάτω τα χέρια από τον Μαρτίνς» (pic)

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχολίασε τα διάφορα δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Μίλαν.

Ασπίδα προστασίας στον Πέδρο Μαρτίνς ύψωσε ο Κώστας Καραπαπάς, με τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά του Πορτογάλου προπονητή. Ο «ερυθρόλευκος» παράγοντας με ανάρτησή του στα social media σχολίασε τα διάφορα δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Μίλαν και έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: «Κάτω τα χέρια από τον Μαρτίνς. Τη δουλειά που έχει κάνει δεν την έχει κάνει κανείς άλλος».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Βλέπω μια μεγάλη επίθεση στον κ. Μάρτινς απο κατα φαντασίαν προπονητες τύπου Θέμη Καίσαρη στο Sport24, μέχρι και γνωστά γιουσουφάκια τύπου Σπυρόπουλου στο sdna. Ο τελευταίος μάλιστα αναρωτιέται αν θα είναι προπονητής τη Δευτέρα ο Μάρτινς. Αντί να αναρωτιέται ποιόν θα γλείφει τη Δευτέρα στο βόθρο που δουλεύει. Λοιπόν, αφού τους ζητήσουμε συγγνώμη που μας έβαλε γκολ ο Ιγκουαίν που το συμβόλαιο του αξίζει όσο ολες οι ομάδες που υποστηρίζουν μαζί, ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ για όλους τους υπόλοιπους: Τη δουλειά που έχει κάνει ο κύριος Μαρτινς σε λίγους μήνες δεν την έχει κάνει κανείς άλλος. Εδω θα είναι λοιπόν και τη Δευτέρα και για πολύ καιρό και θα φροντίζει να γίνεται η ομάδα μας καλύτερη. Κάτω τα χέρια απο τον προπονητή μας λοιπόν. Καταλαβαίνω ότι τα αφεντικά σας καταλαβαίνουν τη δουλειά που γίνεται και θέλουν να δημιουργήσουν θέμα. Αλλά δε θα σας περάσει!»

Δείτε την ανάρτηση του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ