Πασχαλάκης : «Οι ήττες βοηθούν γιατί ξεκαθαρίζεις ποιοι είναι μαζί σου στα δύσκολα»

Πασχαλάκης : «Οι ήττες βοηθούν γιατί ξεκαθαρίζεις ποιοι είναι μαζί σου στα δύσκολα»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης παραχώρησε μια συνέντευξη άκρως ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερη, λίγο πριν ο ΠΑΟΚ αναχωρήσει από τη Λευκορωσία.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε στην κάμερα του PAOK TV σε μία συνέντευξη άκρως ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερη, λίγο πριν ο ΠΑΟΚ αναχωρήσει από τη Λευκορωσία, όπου επικράτησε με 4-1 της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αν πρόλαβε να ξεκουραστεί: «Είναι ημέρα ξεκούρασης. Κάνουμε την αποθεραπεία μας και προσπαθούμε να ξεκουραστούμε γιατί έχουμε σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή».

Για την κλήση του στην Εθνική: «Δεν ξέρω αν άργησε αλλά θα φανεί στην πορεία. Την περίμενα αρκετό καιρό. Πρέπει να δουλεύω με τον ίδιο τρόπο και να μπορέσω να καταφέρω και περισσότερα πράγματα».

Για την μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ: «Δεν μπορώ να κάνω ακόμη τον απολογισμό. Θα τον κάνουμε στο τέλος της σεζόν. Μέχρι στιγμής έχουμε αποκομίσει πολλές εμπειρίες. Πρέπει να βγαίνουμε με τον ίδιο τρόπο στα ματς. Έχουμε κερδίσει εμπειρίες και από τις ήττες. Πιστεύω ότι με την δουλειά και αποφασιστικότητα θα καταφέρουμε περισσότερα πράγματα».

Για το τι εμπειρίες έχει πάρει: «Και από νίκες και από ήττες έχω πάρει εμπειρίες. Είμαι πολύ στεναχωρημένος που δεν εκπληρώσαμε τον πρώτο μας στόχο. Από εκεί πήρα περισσότερα πράγματα, αλλά είναι καλό και να έρχονται οι ήττες, για να ξέρεις ποιος είναι κοντά σου στις δύσκολες στιγμές».

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «Σε προσωπικό επίπεδο είμαι ο ίδιος. Αγωνιστικά, έχω βελτιώσει πάρα πολλά πράγματα και αυτό το οφείλω στους προπονητές μου. Ο κύριος Λουτσέσκου θέλει να βλέπει πράγματα από εμένα και είναι δίπλα μου και θέλει να τα πετυχαίνω κάθε ημέρα. Είναι άνθρωποι που είναι δίπλα μου και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Με τους συμπαίκτες μου περνάω πολλές ώρες μαζί και βελτιωνόμαστε μαζί».

Για το πως φαντάζεται τον εαυτό του στο τέλος της σεζόν: «Ο ίδιος στόχος που έχουμε όλοι μαζί. Να κατακτήσουμε όσα μπορούμε και φυσικά να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ