Χωρίς Καμαρά και Μανοΐλοβιτς η αποστολή του Πανιωνίου εν όψει Άρη

Χωρίς Καμαρά και Μανοΐλοβιτς η αποστολή του Πανιωνίου εν όψει Άρη

Ο Ζοζέ Ανιγκό ανακοίνωσε την αποστολή του Πανιωνίου για το ματς με τον Άρη στη Νέα Σμύρνη. Εκτός έμειναν οι Καμαρά, Μανοΐλοβιτς και Κόσιτς.

Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση του Σαββάτου (06/10, 18:15) κόντρα στον Άρη, για την 6η αγωνιστική της Super League στη Νέα Σμύρνη.

Ο Ζοζέ Ανιγκό δεν θα έχει τελικά στη διάθεσή του τον Καμαρά, ο οποίος εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο. Το ίδιο ισχύει και για τον Μανοΐλοβιτς, που έχει υποστεί θλάση και δεν υπολογίζεται μέχρι νεοτέρας.

Στην αποστολή επιστρέφουν οι Κόρμπος και Ντομίνγκες, οι οποίοι έμειναν εκτός από την αντίστοιχη για το ματς του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στη Λάρισα, ενώ εκτός έμειναν οι Μίκο και Κόσιτς, με τον δεύτερο να κρίνεται ακόμη ανέτοιμος από τον Γάλλο προπονητή και το επιτελείο του.

Αναλυτικά η αποστολή των Κυανέρυθρων: Κότνικ, Νίκας, Κούρντι, Σταυρόπουλος, Μπανανά, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Κεϊτά, Οικονομίδης, Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς, Μανθάτης, Ντουρμισάι, Τσιλούλης, Σιντί Αλί, Πίρις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ