«Τρέχει» για να προλάβει τον ΠΑΟΚ ο Βέλεθ

«Τρέχει» για να προλάβει τον ΠΑΟΚ ο Βέλεθ

Ο Φραν Βέλεθ τέθηκε εκτός για το ματς του Άρη απέναντι στον Πανιώνιο και θα δώσει μάχη με το χρόνο για να προλάβει να είναι έτοιμος στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Μέσα από τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Φραν Βέλεθ, διαπιστώθηκε ότι ο κεντρικός αμυντικός του Άρη έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο εβδομάδες.

Κατά συνέπεια ο Ισπανός θα εκμεταλλευτεί τη διακοπή των εθνικών ομάδων ώστε να αποθεραπευτεί πλήρως, έχοντας φυσικά μείνει εκτός αποστολής από τον Πάκο Ερέρα για το ματς με αντίπαλο τον Πανιώνιο το απόγευμα του Σαββάτου (06/10, 18:15) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Superleague. Αντικαταστάτη του επί της ουσίας θα αποτελέσει ο Μερτζίμ Μάβραϊ.

Στόχος του Βέλεθ δεν είναι άλλος από το να προλάβει το παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στις 21 Οκτωβρίου, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μέχρι την προσεχή Δευτέρα (08/10) αναμένεται να συνεχίσει με φυσικοθεραπείες και έπειτα θα ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα.

Η αναμέτρηση με τους Κυανέρυθρους είναι η πρώτη κατά τη φετινή σεζόν που θα χάσει ο 27χρονος στόπερ των Κίτρινων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ