Αναστασιάδης : «Η Λαμία έχει την ποιότητα για να μείνει στην Super League»

Αναστασιάδης : «Η Λαμία έχει την ποιότητα για να μείνει στην Super League»

Ο αρχηγός της Λαμίας υποστήριξε πως η σταθερότητα στα διοικητικά και η ποιότητα του ρόστερ μπορούν να κρατήσουν την ομάδα στη Super League

Ο Ανέστης Αναστασιάδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «FM1» για την μέχρι τώρα πορεία της Λαμίας, τον Μάκη Χάβο, ενώ εξέφρασε και την πεποίθηση του ότι η ομάδα της Φθιώτιδας μπορεί να παραμείνει στην Super League. Πιο αναλυτικά ο αρχηγός της Λαμίας δήλωσε:

Για τις αλλαγές του Μάκη Χάβου: «Κάθε προπονητής έχει τη φιλοσοφία, την ιδιοσυγκρασία του και τον δικό του τρόπο προσέγγισης. Υπάρχει το ρόστερ και οι ποδοσφαιριστές, ώστε να κάνει η ομάδα μια προσπάθεια μεγάλη και να μείνει στην κατηγορία. Πραγματικά, έχει όλα τα φόντα η Λαμία να μείνει πολλά χρόνια στη Super League».

Για το τι φταίει για την επιθετική δυστοκία της Λαμίας: «Δεν νομίζω ότι φταίει κάτι. Το θετικό είναι πως η ομάδα κάνει ευκαιρίες. Κάποια στιγμή θα έρθει το γκολ. Είναι λίγο το άγχος και η πίεση. Χρειάζονται τα παιδιά στο ψυχολογικό κομμάτι, να βάλουν δύο γκολ να το ξεπεράσουν. Υπάρχει η ικανότητα και η ποιότητα στην μεσοεπιθετική μας γραμμή. Κάποια στιγμή θα έρθει και το γκολ και θα είναι καλύτερα τα πράγματα για όλους μας».

Για το που θα κριθεί το ματς κόντρα στον ΟΦΗ: «Κακά τα ψέμματα, είναι δύσκολο παιχνίδι. Είναι μεγάλη ομάδα και πάντα είναι επικίνδυνος, ενώ δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα. Νομίζω στη θέληση θα κριθεί και στην τύχη. Όποιος το κυνηγήσει περισσότερο. Μέσα στην έδρα μας πάντως, φαβορί είναι η Λαμία».

Για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λαμίας: «Είχε έντονη βροχή και το γήπεδο δεν είχε προλάβει να δέσει και να είναι όπως θέλουν οι άνθρωποι της ομάδας. Έπαιξε ρόλο αυτό. Καταρχήν θα μπορούσε κάποιο παιδί και από τις δύο ομάδες να χτυπήσει και να έχει σοβαρό τραυματισμό. Από εκεί και πέρα, είναι πολύ βαρύ. Ήταν πάρα πολύ κουραστικό. Ο κόσμος μπορεί να μην το καταλάβαινε απ’ έξω, αλλά δυσκόλευε στις πάσες, στα κοντρόλ και σε όλα όσα κάναμε. Νομίζω όμως πως τις επόμενες ημέρες θα βελτιωθεί η κατάσταση και θα μπορέσει η ομάδα να βγάλει ακόμα καλύτερο πρόσωπο».

Για τη μάχη της παραμονής: «Είμαστε 7 – 8 ομάδες που θα παλέψουμε για τις θέσεις της παραμονής. Η Λαμία όμως έχει και την ποιότητα και έναν άνθρωπο που φέρνει σταθερότητα και οικονομικά και διοικητικά. Νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αν πάρουμε ένα – δύο αποτελέσματα, να αλλάξει και η ψυχολογία της ομάδας, μπορούμε να καταφέρουμε καλύτερα πράγματα».

Για την μάχη του τίτλου: «Νομίζω και οι τρεις ομάδες (σ.σ Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) είναι ισάξιες, είναι στο ίδιο επίπεδο. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ έχει πάρει δύο ντέρμπι, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Αλλά είναι πάρα πολύ μακρύς ο δρόμος και θα έχει ενδιαφέρον η μάχη της κορυφής. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή έχει πολύ ελάχιστο προβάδισμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ