Ο Ματέο Γκαρσία στο κάδρο των αντιπάλων του Αρη!

Ο Ματέο Γκαρσία στο κάδρο των αντιπάλων του Αρη!

Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωση του 22χρονου Αργεντινού εξτρέμ, που κάνει θραύση με τη φανέλα του Αρη. Σενάριο για... ερώτηση στη Λας Πάλμας για τους όρους της συμφωνίας!

Ο Ματέο Γκαρθία αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Με 4 γκολ και 2 ασίστ σε 6 συμμετοχές με τη φανέλα του Αρη, ο 22χρονος Αργεντινός εξτρέμ ήδη έχει αναδειχθεί στον απόλυτο σταρ των Κίτρινων, στον αγαπημένο ποδοσφαιριστή της εξέδρας, αλλά και στον πιο ουσιαστικό παίκτη του ρόστερ, καθώς αποδίδει πολύ πάνω από το αναμενόμενο, προσφέροντας στον Αρη νίκες και βαθμούς και (κυρίως) δείχνοντας ότι είναι παίκτης πολύ υψηλής ποιότητας.

Αυτό το τελευταίο είναι και το σημαντικότερο στην περίπτωση του Γκαρσία. Διότι με το επίπεδο του ποδοσφαίρου που αποδίδει, πείθει ακόμη τους πλουσιότερους της χώρας (και όχι μόνο) ότι έχει τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσει και σε πιο υψηλό επίπεδο. Εξάλλου το γεγονός ότι είναι μόλις 22 ετών, είναι ενισχυτικό αυτής της άποψης.

Για να μη μακρηγορούμε, ο Ματέο Γκαρσία έχει ήδη μπει στο κάδρο των τριών ισχυρών του πρωταθλήματος. Και των τριών. Με τις πληροφορίες, μάλιστα, να αναφέρουν ότι ήδη υπάρχει ομάδα έχει επικοινωνήσει με τη Λας Πάλμας, ώστε να ενημερωθεί για το καθεστώς υπό το οποίο έχει παραχωρηθεί (ως δανεικός) ο ποδοσφαιριστής στον Αρη. Δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι εάν οι Κίτρινοι δεν μπορέσουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους, δύσκολα ο Αργεντινός θα φύγει από την Ελλάδα.

Όπως είναι γνωστό, ο Αρης έχει εξασφαλίσει οψιόν αγοράς ύψους 1,4 εκατ. ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του Ματέο Γκαρθία στον δανεισμό από τη Λας Πάλμας. Ποσό που πολύ δύσκολα θα είναι σε θέση να καταβάλει στη διάρκεια της σεζόν. Ποσό, όμως, που δεν είναι σοβαρό εμπόδιο για ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ.

Την ίδια στιγμή, πάντως, επειδή οι Ισπανοί διαβλέπουν ότι είναι πολύ πιθανό να κερδίσουν πολύ περισσότερα χρήματα από ό,τι περίμεναν από τον ποδοσφαιριστή, κάνουν προσπάθειες ώστε ακόμη και να τον «δέσουν» με καλύτερο συμβόλαιο. Και αυτό διότι η τρέχουσα συμφωνία λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ