Κλήθηκε στην εθνική Ισλανδίας ο Κρίστινσον της ΑΕΛ

Κλήθηκε στην εθνική Ισλανδίας ο Κρίστινσον της ΑΕΛ

Ο τερματοφύλακας της Λάρισας, Ογκμουντούρ Κρίστινσον, βρίσκεται μεταξύ των κλήσεων στην εθνική Ισλανδίας για τα ματς με Γαλλία και Ελβετία, όπως φυσικά και οι Φινμπόργκαρσον, Τρίστασον.

Ο τερματοφύλακας της Λάρισας, Ογκμουντούρ Κρίστινσον, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της εθνικής Ισλανδίας για το φιλικό ματς της Πέμπτης (11/10) στη Γαλλία με αντίπαλο τους «τρικολόρ» και το παιχνίδι στο πλαίσιο του Nations League τη Δευτέρα (15/10) απέναντι στην Ελβετία.

Ο Έρικ Χάμρεν εμπιστεύεται τον γκολκίπερ των Βυσσινί και τον συμπεριλαμβάνει διαρκώς στις κλήσεις του, έτσι ο 29χρονος θα αναχωρήσει αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Δευτέρας (08/10, 19:00) με αντίπαλο την Ξάνθη για την 6η αγωνιστική της Superleague.

Ο Κρίστινσον υπολογίζεται ως εναλλακτική επιλογή, πίσω από τον Χάνες Χάλντορσον, ο οποίος είχε τα γάντια του βασικού και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Από τις κλήσεις του Χάμρεν δεν λείπουν ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Άλμπερτ Φινμπόγκαρσον, ο πρώην εξτρέμ της ΑΕΚ, Άρνορ Τρίστασον, αλλά και τα μεγάλα αστέρα των Ισλανδών, όπως ο Γκίλφι Σίγκουρντσον της Έβερτον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ