Παναιτωλικός – Λεβαδειακός 2-1

Παναιτωλικός – Λεβαδειακός 2-1

Η ομάδα του Αγρινίου επικράτησε 2-1 του Λεβαδειακού. Οι γηπεδούχοι είχαν πολλές ευκαιρίες (και χαμένο πέναλτι) για να πετύχουν κι άλλα γκολ.

Ο Παναιτωλικός πέτυχε σπουδαία και δίκαιη νίκη επί του Λεβαδειακού με 2-1, σ’ ένα παιχνίδι που η ομάδα του Αγρινίου κυριάρχησε και είχε ευκαιρίες (μεταξύ των οποίων και χαμένο πέναλτι). Οι γηπεδούχοι δεν αντιμετώπισαν προβλήματα καθώς είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, ειδικά μετά το εικοστό λεπτό αν και θα πρέπει να σημειωθεί πως χρειάστηκαν την βοήθεια της τύχης στο πρώτο γκολ που πέτυχαν στο ξεκίνημα του πρώτου μέρους.

Ο Παναιτωλικός είχε όπως προαναφέραμε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, κυκλοφόρησε την μπάλα έχοντας την κατοχή ενώ από την άλλη πλευρά ο Λεβαδειακός προσπάθησε ν’ απειλήσει τους γηπεδούχους με αντεπιθέσεις.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και δεν είναι τυχαίο πως το πρώτο μέρος τελείθωσε με την ομάδα του Αγρινίου να έχει κατοχή μπάλας 72%. Ο Παναιτωλικός πίεσε τους Βοιωτούς, για να βρει το γκολ και είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά δεν τα κατάφερε. Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι η ομάδα του Αγρινίου ανέβασε αισθητά την απόδοση της μετά το εικοστό λεπτό του παιχνιδιού.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βγάλουν κόντρες για να «πληγώσουν» τον Παναιτωλικό, χωρίς όμως να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί.

Απίστευτο γκολ του Έρικσον

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα του Αγρινίου, καθώς ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ στο 49’, με γκολ που δεν τα βλέπει εύκολα κάποιος. Αυτό γιατί ο Ζησόπουλος προσπάθησε ν’ απομακρύνει την μπάλα, αυτή χτύπησε στο κεφάλι του Έρικσον και πήγε στα δίχτυα του Επασί.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Μοράρ στο 59’ και κάπου εκεί τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για τους φιλοξενούμενους. Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Μοράρ έχασε πέναλτι (δοκάρι) στο 63’ ενώ τα πράγματα έγιναν ακόμα δυσκολότερα για τον Λεβαδειακό στο 64’, όταν οι Βοιωτοί έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Νανγκίς. Το μόνο που κατάφερε ο Λεβαδειακός ήταν να μειώσει στο 86’ με γκολ του Σαβαντογκό.

Το «κλειδί»: Το σημείο που ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους κι αυτό ήταν κάτι παραπάνω από σημαντικό για την ομάδα του Δέλλα.

Το10άρι: Ο Μοράρ έκανε καλό ματς και ήταν αυτός που πέτυχε το δεύτερο γκολ του Παναιτωλικού. Αν είχε σκοράρει και στο πέναλτι θα ήταν όλα τέλεια για τον άσο των γηπεδούχων.

Στον πάγκο: Η φάση του πρώτου γκολ δεν περιγράφεται με λόγια. Ο Ζησόπουλος στάθηκε πολύ άτυχος στην απομάκρυνση της μπάλας.

Γιατί κόουτς: Ο Λεβαδειακός δεν είχε επιθετική ανάπτυξη και αυτό είναι σίγουρα κάτι που θα πρέπει ν’ απασχολήσει τους Βοιωτούς στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Παναιτωλικός – Λεβαδειακός 2-1

Γκολ: 49’ Έρικσον, 59’ Μοράρ – 86’ Σαβαντογκό.

Αποβολές: 64’ Νανγκίς

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μιχάι, Μαρινάκης, Μαλής, Ρότσα, Έρικσον, Πάουλο, Μάζουρεκ (66’ Ουίλιαν), Μοράρ, Ντίας (84’ Μανά), Καμαρά (77’ Λουσέρο).

Λεβαδειακός: Επασί, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Αντιλέχου, Παντελιάδης, Μητρόπουλος, Καραχάλιος (65’ Όμο), Σουμπίνιο (65’ Γιακουμάκης), Μαρκόβσκι (75’ Ιωαννίδης), Σαβαντογκό, Νανγκίς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ