Ερέρα : «Αξίζαμε περισσότερα, μας έλειψε το γκολ»

Ερέρα : «Αξίζαμε περισσότερα, μας έλειψε το γκολ»

Ο Ισπανός τεχνικός υποστήριξε ότι ο Άρης είχε τη δυνατότητα να πάρει άλλο αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη, όμως τη σπατάλησε.

Στα δυο πρόσωπα που είχε ο Άρης κόντρα στον Πανιώνιο αναφέρθηκε ο Πάκο Ερέρα. Ο προπονητής των κίτρινων στάθηκε στη φάση του γκολ που δέχτηκε η ομάδα του και στο χλιαρό της ξεκίνημα, εικόνα που διόρθωσε στη συνέχεια παίρνοντας την πρωτοβουλία στο γήπεδο χωρίς όμως να μετουσιώσει την υπεροχή σε κάποιο τέρμα.

«Το παιχνίδι είχε δυο μέρη πολύ διαφορετικά. Στο πρώτο μέρος είχαμε καλά και άσχημα στοιχεία, στα δεύτερα ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να δημιουργήσει. Είναι το δεύτερο γκολ που δεχόμαστε και είναι αυτό που περισσότερο με πόνεσε, γιατί αν κάτι κάναμε μέχρι τώρα ήταν καλή άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι αξίζαμε περισσότερα, είχαμε μεγαλύτερη κατοχή και τον έλεγχο παιχνιδιού. Είχαμε την μπάλα στην κατοχή μας, αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε ένα γκολ και να ολοκληρώσουμε τις φάσεις που δημιουργήσαμε».

Για τον αν ο Άρης θα μπορούσε να νικήσει: «Στην πραγματικότητα, το αξίζαμε γιατί παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και είχαμε ευκαιρίες. Αλλά τελικά οι πιθανότητες και τα λάθη ήταν δικά μας. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο που κατάφερε να κερδίσει».

Για το τι έφταιξε για την ήττα: «Αυτό που τελικά έλειψε ήταν το γκολ, γιατί την μπάλα την είχαμε στην κατοχή μας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο».

Για τον λόγο που η ομάδα δεν ξεκινάει δυναμικά τα ματς: «Σίγουρα όταν θα αναλύσω το παιχνίδι. Είναι δουλειά μου να βρω φόρμουλα ώστε οι ποδοσφαιριστές να μπαίνουν δυνατά στο παιχνίδι και να ζορίζονται για να το κάνουν».

Για το αν θα είναι έτοιμοι οι τραυματίες μετά τη διακοπή: «Έχει πιθανότητες να αναρρώσει ο Βέλεθ, δεν είμαστε ακόμη σίγουροι. Ο Γκάμα ήδη παίζει. Αυτή η εβδομάδα θα είναι σημαντική για να δουλέψουμε ώστε να ανταπεξέλθουμε στα αμέσως επόμενα ματς, που είναι με τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Θα μου άρεσε να παίξουμε σε αυτά όπως με τον ΠΑΟΚ, να είμαστε θαρραλέοι και πρόθυμοι να κερδίσουμε και να μην έχουμε τα πρώτα 15 λεπτά που δεν είμαστε καλοί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ